Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Alte Anunturi Piese

Closed Thread

Thread Tools
Old 08-06-07, 11:23   #16
razak

Stage 5

razak's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: tuning optic pt orice marca de masina

Quote:
Originally Posted by protuning View Post
eu zic ca e mai mare nesimtirea sa copiez un lucru de la altii. nu e o nesimtire sa ceri bani pe ceea ce ai facut tu. din pacate Romania inca traieste din furat si din copiat.Respect pt cei care nu fac asa ceva. Auzi ... cei la KID tuning cu cat ar vinde un lucru creat de ei si nu copiat?
Multi nu stiu cat muncesti la un eleron sau la orice alta piesa ei cred ca ai o matrita in care torni fibra [ pt ca nici aia nu stiu cum e ] se raceste si o scoti gata finisata! Pune unu din ei sa slefuiasca la ea , sa o dea cu chit gata de vopsit si mai vorbim cu ei dupa, sa vedem daca li se mai pare atunci mult 250 ron pt un eleron.

Airbag-uri VW/Seat/Renault/Ford. ORICE MARCA! Daca nu am in stoc aduc la comanda! + Suspensii, faruri, stopuri, orice element tuning!

Telefon : 0731.200.767 - Razvan
razak is offline  
Old 13-06-07, 03:09   #17
protuning

Stage 5

protuning's Avatar

Quote:
Originally Posted by razak View Post
Multi nu stiu cat muncesti la un eleron sau la orice alta piesa ei cred ca ai o matrita in care torni fibra [ pt ca nici aia nu stiu cum e ] se raceste si o scoti gata finisata! Pune unu din ei sa slefuiasca la ea , sa o dea cu chit gata de vopsit si mai vorbim cu ei dupa, sa vedem daca li se mai pare atunci mult 250 ron pt un eleron.
stii eu m-am obisnuit ca suna telefonul intruna si ma intreaba lumea CAT COSTA???rar intreaba lumea de calitate important e pretul!!!!!!!!
protuning is offline  
Old 13-06-07, 03:26   #18
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]

vreau si eu 2 prize de aer cum are Astra GSI...cat imi iei...pregatite...doar sa le montez si sa vopsesc capota?
SUPAPA_Jr is offline  
Old 13-06-07, 03:34   #19
cristea_rotitza

Stage 5

cristea_rotitza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Opel]
[VW]

am intrebat si io de spoilar spate pt kadett,imi dai un raspuns?
cristea_rotitza is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -