Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Alte Anunturi Piese

Closed Thread

Thread Tools
Old 09-12-05, 00:08   #1
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]
Default gps

am vazut ieri la stiri cum ca s-ar fi lansat si in romania sistemu de ghidare prin satelit. am vazut ca softul costa 250 RON (asa ziceau ei), dar eram curios daca stie cineva cam cat ar costa sistemul in sine, si cam ce mai trebuie pentru instalare si de unde s-ar putea achizitiona. cel care l-am vazut prezentat la stiri avea si ghidare prin voce.
multumesc
Old 09-12-05, 06:06   #2
beck

Stage 5

beck's Avatar

vrei sa spui GPS, gpRs e cu totul altceva.

sistemul este global... aparatura costa intre 150E si 1k +.... nu se plateste nimic lunar...... etc si probabil este cel mai inutil accesoriu in ro, la fel ca eleroanele dar vad ca se cumpara.

480 hp/t
beck is offline  
Old 09-12-05, 09:11   #3
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

ma rog poate am inteles eu gresit.
dar asa inutil nu mi se pare ...
steaua23 is offline  
Old 09-12-05, 09:43   #4
nev

Stage 3

nev's Avatar

GPRS=general packet radio service, iti permite transferul de date pe telefonul mobil pe mai multe canale (4-6) de date de 9600 ajungandu-se astfel la o viteza de 9600X4 sau 9600X6
GPS - Global Positioning System, permite localizarea emitatorului in functie de latitudine si longitudine, informatie care daca e coordonata cu ajutorul unui soft cu harti iti spune exact pe unde esti, eventual iti da sugestii de traseu si info despre zona in care esti.
Old 09-12-05, 09:53   #5
the_mav

Stage 5

the_mav's Avatar

rectificare: pretul spus de cei de la tv era de 2.400 ron (douamiipatrusute lei noi)...
adica vreo 660 Euro...

si tot la tv au spus ca PENTRU MOMENT este disponibil acest soft numai pt pocket pc-uri, urmand ca in 3-4 sapt max sa fie diponibil si pt sistemele de navigatie auto.
the_mav is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -