sunt atatea masini tari si in cluj da nu stiu cate o sa fie la show
...tot ce inseamna mercedes noi se poate gasi aici ...multe ml 63 amg , cl 600 v12..cls amg..s classe brabus....sl 63 amg...mclaren slr.....cluju sta cel mai bine cu mercedesuri tari da nu stiu cate masini o sa fie la show
..de restu masinilor nu ne prea laudam...sunt foarte multe audi noi da foarte putine capete de serie ( vreo 2 rs6 2003..vreo 2 rs4...2-3 a8 w12..3-4 r8 )...nici cu bmw noi nu ne laudam ( lipsesc M-urile cu desavarsire )..avem in schimb ursuleturi destule si bune
....sant pana in 15 de porsche. ..vreo 3-4 ferrari si aici vreau sa subliniez ferrariul lui Arpad Pascani (patron CFR cluj) cu motor de 700cp (cica de formula 1) de care se vorbeste asa de mult si tot il lauda clujenii..sper sa ajunga si pe la urechile lui si sa il scoata la show ca sasa se pune prea des prafu pe el (aia daca nu sant stelisti prin preajma
)
..mai avem ceva jaguar , aston , bentley cont 6.0 biturbo.. si cam atat de sportivele de lux de pe cluj . In rest..is destule gen megane rs , golf gti... Asa ca o idee v-am zis de masinile de pe Cluj...Salutare