Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > 4TuningDAYS CLUJ la Iulius Mall - 17-18 MAI 2008

Reply

Thread Tools
Old 18-04-08, 15:54   #136
praXis

Stage 2

praXis's Avatar

Default Re: 4TuningDAYS CLUJ la Iulius Mall - 17-18 MAI 2008

Quote:
Originally Posted by Pion33r View Post
ha ca tea ajut eu sper ca te descurci
http://xfacts.com/widgets/map.swf aicea gasesti harta globului pamantesc si dai search cluj
Poza aia e din 2006 ) Mall-ul nici nu apare pe harta!
praXis is offline   Reply With Quote
Old 18-04-08, 16:36   #137
lancerX

Stage 2

lancerX's Avatar

Quote:
Originally Posted by AR 03 ZMD View Post
cum se ajunge la mall?o adresa ceva cine ma poate ajuta?
sunt indicatoare " iulius mall " inca de la intrare in cluj

sau intrebi un taximetrist ca ii mega simplu ... sau te conduce el ... 1,59 ron / km
lancerX is offline   Reply With Quote
Old 19-04-08, 14:53   #138
cj12yxl

Stage 1

cj12yxl's Avatar

De abea asteptam Va fii Foarte tare ....
cj12yxl is offline   Reply With Quote
Old 19-04-08, 16:32   #139
aldoadabass_wrs

Stage 5

aldoadabass_wrs's Avatar

Exclamation Re: 4TuningDAYS CLUJ la Iulius Mall - 17-18 MAI 2008

Quote:
Originally Posted by b0gdi View Post
pacat la locatia de liniute este pe calea ferata, spre dezmir, un drum "foarte f f bun" daca ai masina de teren.
hai frate da-o deaq....k nimeni nu-i idiot sa te puna pe sine sa te dai....dar ce e adevarat cam ar fii nevoie de platforma sa treaca unele masini calea ferata......dar cand te pui pe asfaltul de la agro....iti vei schimba parerea...asta dak ai cu ce...eu am probat anul trecut ursul p-acol....ii beton...la propriu=)) ne vedem acol
aldoadabass_wrs is offline   Reply With Quote
Old 19-04-08, 16:44   #140
momo_outlawz

Stage 3

momo_outlawz's Avatar

b0gdi se referea ca tre sa treci linia de tren si acolo ii jale drumu. A fost shi el acolo la agro si stie cum ii ca doar am fost cu el. Locatzia e super, dar nu stiu zau cum o sa intre unele mashini.
Old 19-04-08, 17:37   #141
DR.ZOZO

Stage 5

DR.ZOZO's Avatar

Member of:
[AirBrush]

dupa cate am vazut pe afis nu vor fi numa liniute,burn-out, si drifting?
DR.ZOZO is offline   Reply With Quote
Old 21-04-08, 11:49   #142
lrazvani

Stage 4

lrazvani's Avatar

sunt atatea masini tari si in cluj da nu stiu cate o sa fie la show ...tot ce inseamna mercedes noi se poate gasi aici ...multe ml 63 amg , cl 600 v12..cls amg..s classe brabus....sl 63 amg...mclaren slr.....cluju sta cel mai bine cu mercedesuri tari da nu stiu cate masini o sa fie la show ..de restu masinilor nu ne prea laudam...sunt foarte multe audi noi da foarte putine capete de serie ( vreo 2 rs6 2003..vreo 2 rs4...2-3 a8 w12..3-4 r8 )...nici cu bmw noi nu ne laudam ( lipsesc M-urile cu desavarsire )..avem in schimb ursuleturi destule si bune ....sant pana in 15 de porsche. ..vreo 3-4 ferrari si aici vreau sa subliniez ferrariul lui Arpad Pascani (patron CFR cluj) cu motor de 700cp (cica de formula 1) de care se vorbeste asa de mult si tot il lauda clujenii..sper sa ajunga si pe la urechile lui si sa il scoata la show ca sasa se pune prea des prafu pe el (aia daca nu sant stelisti prin preajma)..mai avem ceva jaguar , aston , bentley cont 6.0 biturbo.. si cam atat de sportivele de lux de pe cluj . In rest..is destule gen megane rs , golf gti... Asa ca o idee v-am zis de masinile de pe Cluj...Salutare
lrazvani is offline   Reply With Quote
Old 21-04-08, 15:53   #143
lancerX

Stage 2

lancerX's Avatar

Mclaren slr iese din discutie ca mi vecin si ii om foarte linistit din punct de vedere al condusului... fiind patron la upc nu cred ca o sa il vedem la linie impreuna cu toti "tinereii cu tatuaje pe biceps si cu 45 in bratz" )
Old 21-04-08, 17:53   #144
WannaDie

Stage 5

WannaDie's Avatar

Quote:
Originally Posted by lrazvani View Post
sunt atatea masini tari si in cluj da nu stiu cate o sa fie la show ...tot ce inseamna mercedes noi se poate gasi aici ...multe ml 63 amg , cl 600 v12..cls amg..s classe brabus....sl 63 amg...mclaren slr.....cluju sta cel mai bine cu mercedesuri tari da nu stiu cate masini o sa fie la show ..de restu masinilor nu ne prea laudam...sunt foarte multe audi noi da foarte putine capete de serie ( vreo 2 rs6 2003..vreo 2 rs4...2-3 a8 w12..3-4 r8 )...nici cu bmw noi nu ne laudam ( lipsesc M-urile cu desavarsire )..avem in schimb ursuleturi destule si bune ....sant pana in 15 de porsche. ..vreo 3-4 ferrari si aici vreau sa subliniez ferrariul lui Arpad Pascani (patron CFR cluj) cu motor de 700cp (cica de formula 1) de care se vorbeste asa de mult si tot il lauda clujenii..sper sa ajunga si pe la urechile lui si sa il scoata la show ca sasa se pune prea des prafu pe el (aia daca nu sant stelisti prin preajma)..mai avem ceva jaguar , aston , bentley cont 6.0 biturbo.. si cam atat de sportivele de lux de pe cluj . In rest..is destule gen megane rs , golf gti... Asa ca o idee v-am zis de masinile de pe Cluj...Salutare
vezi ca este si M de la BMW, unul chiar din generatia noua .....
WannaDie is offline   Reply With Quote
Old 21-04-08, 18:00   #145
dan_stage28

Stage 5

dan_stage28's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

sigur vin sa vad asa masini din cate se pare va fi o un show super tare dupa asta voi merge in vara in anglia la un salon de masini unde cica va fi si un pavilion cu masini de lux noi si vechi
dan_stage28 is offline   Reply With Quote
Old 21-04-08, 18:39   #146
lancerX

Stage 2

lancerX's Avatar

ar trebui impartiti fluturashi sau pusi sub stergator la masinile astea mai tari...trebuie numa sa dai o tura pe eroilor...sus la sigma in parcare...etc...
Old 22-04-08, 15:33   #147
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]

Quote:
Originally Posted by lancerX View Post
ar trebui impartiti fluturashi sau pusi sub stergator la masinile astea mai tari...trebuie numa sa dai o tura pe eroilor...sus la sigma in parcare...etc...

pai masinile mai putin tari ce au???
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 22-04-08, 19:39   #148
lancerX

Stage 2

lancerX's Avatar

Quote:
Originally Posted by !Sasha View Post
pai masinile mai putin tari ce au???
pai dupa parerea mea face mai mult spectacol unu cu peste 200 cai( + atrage mai multa lume la concurs) decat cei cu renault 9 si logan 1.5dci ... dar nu am nimic nici impotriva lor...sa vina toata lumea ... sa vedem ce poate fiecare
Old 22-04-08, 20:53   #149
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Un mic ajutor pentru cei care nu se descurca.

Toata lume pe care o ajuta harta se prezinta cu cate o bere! )

Quote:
Originally Posted by Pt cei care vin de la Turda, Tg mures, Brasov, Sibiu, Bucuresti, Constanta, etc
La baza Feleacului(primul stop pe care il inalniti). mergeti tot inainte pe Titulescu(se poate si la stanga iar mai apoi prima la dreapta pe Dorobantilor).

De acolo tineti pe titulescu pana cand vedeti mall-ul.
Quote:
Originally Posted by Pt cei care vin de la Oradea
Mergeti tot inainte, La primarie o luati la dreapta iar mai apoi la urmatorul stop la stanga(ori cum sunteti obligati sa faceti asta.. sensurile unice )

Iar mai apoi tot inainte.. si inainte.. pana cand se termina strada, moment in care o luati la dreapta si apoi tot inainte pana la mall.
Quote:
Originally Posted by Pt cei care vin de la Dej, Baia Mare
Veniti tot inainte pe aurel vlaicu, La al 2-lea pod treceti pe sub el, ca sa o luati la stanga, iar mai apoi tot inainte pana la mall
Quote:
Originally Posted by Pt cei care vin de la Zalau
Dinspre Zalau e putin mai complicat. Se poate si pe Fabricii, dar drumul e cam rau(la prima intersectie -| o luati la stanga mai apoi tot inainte, dupa Real, la o intersectie mai mare va despartiti de linia de tramvai la dreapta si o luati tot inainte. DUPA(adica la snesul giratoriu mergeti tot inainte) din Marasti o luati la stanga iar mai apoi pe prima la dreapta si ajungeti la mall.) Sau, la intersectia -| o luati la dreapta inspre gara. La gara o luati din nou la dreapta, pe str Horea. DUpa primul pod peste Somes, o luati la stanga(unde linia de tramvai o ia la dreapta) iar mai apoi la stop o luati la urmatorul stop o luati la dreapta. In fata teatrului(al 2-lea stop) o luati stanga pe dorobantilor iar mai apoi tot inainte pana cand se termina strada. Aici o luati la dreapta pana ajungeti la mall.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	map_big.jpg
Views:	204
Size:	1.46 MB
ID:	517444  
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 23-04-08, 03:20   #150
momo_outlawz

Stage 3

momo_outlawz's Avatar

Quote:
Originally Posted by lancerX View Post
pai dupa parerea mea face mai mult spectacol unu cu peste 200 cai( + atrage mai multa lume la concurs) decat cei cu renault 9 si logan 1.5dci ... dar nu am nimic nici impotriva lor...sa vina toata lumea ... sa vedem ce poate fiecare
Ai ceva cu Renault 9?
momo_outlawz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -