Re: Virtual 4Tuning League 2D - FreeHand - Lucrari participante la 4TuningDAYS 2008
Vot LKS, de departe cea mai misto lucrare. Il felicit pentru importanta care a acordat-o acestui concurs. Ii felicit pe toti concurentii. Sincer sa fiu, nu ma asteptam sa vad atatea lucrari foarte bune. Imi plac marea majoritate, dar unele au ceva in plus.
Ace Axel - frate, ai facut niste roti dementialeeeeeee
Bejdesign - foarte ingrijita lucrarea. 2 minusuri insa. Ce cauta casca aia sus acolo? Arata aiurea. La fel si scrisul cu 4tuning Days
Blue macca - imi place mult ce vad in desenele tale, insa trebuia sa le lasi necolorate. Creionul ala arata ciudat.
DANgerDesign - stii ca-mi place cum desenezi, insa inclin sa cred ca te-ai grabit si la desenele astea. Cu ce le-ai facut? Tableta grafica?
Darius - din ce in ce mai bine. Exerseaza in continuare. Imi place ce vad.
Eclipse - interesanta ideea. Imi place ca ai colorat-o. Exerseaza in continuare.
Giubau - Foarte mistooooo. Vorbesc serios.
Igerr_all - lucrari foarte ingrijite. Imi plac mai mult cele necolorate.
LKS - speechless!!!
Maf - imi place cum iti colorezi desenele. Imi place mai mult desenul in care se vede spatele masinii.
MBA - doua lucrari foarte reusite.
Naitzu - vad ca se poatra bmw-ul anul asta. 4 lucrari foarte reusite insa imi place mai mult subaru.
Pheerya - 350z-ul tau kick ass.
Raducu - esti pe drumul cel bun. exerseaza in continuare si vei vedea ca vei avea rezultate foarte bune.
Silv87 - cum spunea cineva mai sus, o lucrare foarte ingrijita si reusita. imi place mult.
StevenDesign - imi plac desenele tale. in prima poza nu ai terminat desenul perspectiva-fata, nu inteleg de ce, era o lucrare foarte reusita. imi place atentia pe care o acorzi detaliilor.
Cam astea au fost comentariile mele.

..::Inferno MotorSport::..
* Heka Designs - Custom paint (airbrush) Contact la:
* email: diavol_dracu@yahoo.com;
* id. messenger: diavol_dracu - Bucuresti;
|