Quote:
Originally Posted by tox
Nu conteaza, lumina era extrem de proasta la salon, daca le faceam cu F4 (cat stie 17-40 L un obiectiv extrem de oK) aveam timp de expunere 1/15, 1/10 ceea ce inseamna ca daca esti si chirurg ies un pic miscate, d-aia cred ca m-au injurat multi cand rasfiram trepiedu printre masini
deci fara PS (Photoshop) nu faci mare lucru
|
Sefu'..scuza-ma ca indraznesc sa ma bag in seama cam neintrebat,da' la sensibilitate v-a restrictionat cineva accesul(daca vrei musai sa tragi evenimente la interior pe 100...e treaba ta

)?..mergea traznet in 640-800-1000(mai putin la nikon,care-i ceva mai zgomotos) cu 1/30 si f4...doua praguri sub expunerea data de aparat sau cateodata chiar 3...in functie de ce lumini/proiectoare aveai in zona + in planurile 2-3. E adevarat ca ies poze cam de k pe diafragma deschisa,insa la 1/10 puteai merge pe monopied cu f6-8 daca si fata stia sa pozeze (relaxare si respiratie,nu mare inginerie,puteai sa-i explici si tu,ca doar esti in domeniu

).
Oricum NU aveai cum sa scoti la salon poze de studio,nici cu fetele nici cu masinile,veneau 'spe mii de luminite din toate directiile si nu am prea vazut la nimeni dispersoare/deflectoare sau vreun cort.....Toti care au tras acolo,au aruncat aproape juma' din cadre
Si ca sa nu fiu offtopic si aiurea'n tramvai,eu cred ca si blonda din imagine (fata de la YDT),ar fi trebuit sa participe la miss popularitate(era naturala in atitudine..si in forme, era amabila si relaxata , avea si acel "ceva"-combinatia intre mister si frumusete rezervata,chiar daca ea nu-i constienta de asta si chiar daca poate tinuta nu i-a fost chiar cea mai potrivita

)...ORI ..poate-s io chior si n-am vazut-o in pozele de pe prima pagina..