Quote:
Originally Posted by AR55HAM
Nu ma oftic deloc,si nu am zis nimic de premiu si acuma am vazut si Oltcitu e chiar superba,dar nu-mi place daca imi ziceti de masina mea Kitsch.pentru ca nu e deloc asa.inteleg ca nu are o bara unicata ,etc.asta e ..am fost pe la inceput cu de-astea cand am ales modelu de kit,si nu zic si acuma imi place,dar i-as pune ceva unic.poate in viitor.cand or mai fi bani,ca nu se poate tot dintr-odata.prima oara tre sa ma apuc de interior.
@B-69-TAU : eu zic ca e un Opel Astra si felicitari proprietarului.
|
Cel care a zis ca masina ta e kitsch NU are dreptate. Ca nu e completa e adevarat, ca nu e 100% unica e de asemenea adevarat, dar nu e kitsch, ca altfel nu ar fi fost acceptata la expozitie. Au patruns la salon si mici kitsch-uri ce au trecut (aparent) neobservate, cum ar fi imitatii de discuri de frana pe o masina cu pretentii, insa... nu e cazul la tine.
Ba chiar am specificat ca arata bine Loganul tau, asa cum e acum, iar pe viitor ai aflat aici cam ce e de facut in principal - suspensie sport, macar arcuri. Sugestie personala: e frumos brush-ul, dar nu se mai poarta...incearca sa lasi capota simpla.
Cat despre Astra lui Andrei...a luat premiu
doar pentru motor, desi eu unul ma asteptam sa mai ia 1-2 cupe pentru Best Custom si/sau Best Car.
Ca sa fiu on-topic: clubul XCE se poate mandri cu 3 cupe, si anume: "Best Import
Exterior" - Honda Civic rosie de Constanta, "Best Custom Exterior" - Tico verde de Constanta si Best Club & Passion (
) - clubul XCE: