Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > 4TuningDAYS 2008 - 15-16 Martie - ROMEXPO

4TuningDAYS 2008 - 15-16 Martie - ROMEXPO Expozitia de Tuning, Car-Audio, Masini Modificate & Rally

Reply

Thread Tools
Old 14-03-08, 17:27   #121
tox

Stage 5

tox's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[Opel]
[Street Zone]
Default Re: Foto

Quote:
Originally Posted by shantzu View Post
eu nu stiu daca o sa fac rost de aparatul pe care il vroiam , de aia nici nu m-am bagat pe lista cu legitimatiile ,aparatul meu nu mai e in stare de functionare
oricum ma bag la orice concurs foto daca fac rost de aparat
ajung si eu azi pe la 17:00 - 18:00

edit - daca nu am legitimatia nu pot sa concurez ?

ba poti, legitimatia e pt conferinta de presa, etc chestii unde numai media are acces
tox is offline   Reply With Quote
Old 14-03-08, 22:52   #122
palnie

Stage 3

pana la urma s-au mai dat legitimatiile foto ?
palnie is offline   Reply With Quote
Old 15-03-08, 04:04   #123
alex_boo

Stage 3

alex_boo's Avatar

am vorbit eu la telefon cu o domnisoara amabila si a spus ca sa trimitem un sms la un nr de telefon ca sa se faca listele. anyway, cred ca maine or sa se gaseasca la poarta legitimatiile
0724439080 intre orele 14:00-20:30
alex_boo is offline   Reply With Quote
Old 15-03-08, 08:05   #124
LooSeR

Stage 4

So... e 8:00 Am .. eu la 9:40 am plecat de aici cu sau fara
S-a mai aflat ceva ? e o lista ? au toti ? au doar primii care au cerut ? cum e ?
Pe scurt... am sau nu :P
LooSeR is offline   Reply With Quote
Old 15-03-08, 20:18   #125
Trickz

Stage 5

Trickz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Virtual Tuning]
[RENAULT]

la intrare, sunt pe lista, etc. nu primesc nici o hartie, nici o legitimatie nimica. doar intru. dupa ceva timp incepe acel "concurs" de burn, incerc sa prind un loc bun, nimic. vad oamenii in spatele gardului, cu aparate foto. incerc sa intru, politicos, intreb inainte un domn de acolo si sunt si luat la misto..citez: "ce legitimatii foto? ai tu legitimatie foto mah? poate ti'au dat si tie ca sa intrii gratis, nu poti trece aici sa faci poze". doar pentru asta era legitimatia foto? nu ma durea sa dau 10ron pe un bilet, nu asta era problema, credeam si ca pot face ceva sau ca pot prinde si eu un cadru cum trebuie...

p.s. erau destui acolo, dupa gard, care faceau poze..ei cum au intrat? au avut legitimatie mai smechera? sa stiu la anul, poate reusesc sa fac si eu rost de una, sa pot si eu sa fac o poza macar, cum trebuie...
Old 15-03-08, 20:22   #126
crazy_NRS

Stage 2

crazy_NRS's Avatar

vai...ce urat frate ..cum ma nene ...adica orice e posibil in romania > cu alte cuvinte ai primit legitimatie ca sa-ti dea altu' la randul lui cu "flit" sorry de expresie
crazy_NRS is offline   Reply With Quote
Old 15-03-08, 20:26   #127
crazy_NRS

Stage 2

crazy_NRS's Avatar

chiar ? cat a costat locul de parcare tot 10 lei ?
crazy_NRS is offline   Reply With Quote
Old 15-03-08, 20:27   #128
iMAGiNE

Stage 5

iMAGiNE's Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Echipa de sprijin]

Parcarea e 2Lei/Ora.
iMAGiNE is offline   Reply With Quote
Old 15-03-08, 22:43   #129
ad_y

Stage 1

Eu am intrat cu tupeu, m-am pus langa ceilalti fotografi si gata.Ma intrebat unu pt cine fac poze si i-am zis pt cine si l-am intrebat daca e vreo problema si ma lasat in pace.
Bafta maine fi mai sigur pe tine.
ad_y is offline   Reply With Quote
Old 15-03-08, 23:05   #130
ra2
Dream Squad Member

Stage 5

ra2's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Dream Squad]
[FOTO]

unde trimitem pozele ptr concurs si pana cand?
ra2 is offline   Reply With Quote
Old 16-03-08, 03:35   #131
alex_boo

Stage 3

alex_boo's Avatar

eu am incercat sa sun sa vad unde e lista sa vad cum pot sa intru in posesia legitimatiei si nimic... toata lumea si-a luat concediu... chestia asta trebuia finalizata inaintea inceperii evenimentului
Old 16-03-08, 03:55   #132
alex_boo

Stage 3

alex_boo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Trickz View Post
politicos, intreb inainte un domn de acolo si sunt si luat la misto..citez: "ce legitimatii foto? ai tu legitimatie foto mah? poate ti'au dat si tie ca sa intrii gratis, nu poti trece aici sa faci poze".

p.s. erau destui acolo, dupa gard, care faceau poze..ei cum au intrat? au avut legitimatie mai smechera? sa stiu la anul, poate reusesc sa fac si eu rost de una, sa pot si eu sa fac o poza macar, cum trebuie...
nu ai fost singurul luat la misto. baietii aia in uniforma sunt robotizati si trebuie sa zica nu la orice le-ai spune. eu i-am explicat unuia pentru ce e el acolo si pentru ce sunt eu acolo si a inteles,ca un om rezonabil. da, si eu eram dupa acel gard si nu am avut vreo legitimatie smechera sau 3 in loc de 2...
inca o data spun ca trebuia organizata mai in detaliu, o sedinta vineri seara nu strica nimanui ca sa fimi constienti de riscurile "de toreador" pe care ni le asumam,eventual semnat un contract pe propria raspundere... ca la CNV ceva... noi fotografii nu putem realiza "senzationalul" pe care il asteapta publicul privitor decat daca suntem in "inima" subiectului. eu unul as fi vrut sa fiu pus pe post de stalp cum au fost puse fetele si sa filmez din acel punct. dar eram considerat probabil un alt trecator din multime care vrea si el sa filmeze ca asa i s-a sculat lui azi-dimineata...

in alta ordine de idei, am incercat sa trag cateva cadre foto dar nu am reusit de multime sau imi lua f mult timp pana cand gaseam o fereastra in care sa nu circule nimeni prin fata obiectivului. Propun ca maine seara sa se stea pana mai tarziu pentru ca noi cei care am cerut acele drepturi de a fotografia sa ne putem face linistiti treaba. Un bun exemplu il pot da la salonul moto unde nu puteam sa fotografiez fata singura langa motor pentru ca unul sau altul vroia sa isi faca galerie cu sanii ei... Se vedea si pe fetele lor cat erau de sictirite de acest gen de oameni....
Old 16-03-08, 06:58   #133
LooSeR

Stage 4

si eu m-am certat cu pustii aia cu veste de la intrare ... dar ce ma ofticase este ca zisese unu din "organizatori" vin-o prin dreapta.. asa ca hai ocoleste hai detoate... si nimic .. m-am intors .. iara dau de pustii aia.
bagat picioarele si plecat.
Oricum nu asta a fost problema... problema a fost lumina ... un salon de tuning nu poti face atmosfera cu neoanele de pe tavanul romexpoului... au fost in al 3-lea salon 2 -3 standuri mai rasarite in lumina si atat.
Daca ma credeti 20poze am facut in tot salonul ieri.
Daca astazi se tine concursul de drift si am certitudinea ca pot intra dupa gard... vin
LooSeR is offline   Reply With Quote
Old 16-03-08, 10:36   #134
andrey2003
Dream Squad Member

Stage 5

andrey2003's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Dream Squad]
[FOTO]
[SKODA]

Pozele se puteau face cu trepied..
andrey2003 is offline   Reply With Quote
Old 16-03-08, 11:57   #135
Ankh

Stock

Ankh's Avatar

Chestia cu trepiedul e relativa. Eu m-am dus cu doua blituri slave pentru ca eram sigur ca nu pot sa ma folosesc de tavan pentru a poza ... si asa a fost, era prea sus ca sa fac bounce. Pana la urma am ajuns sa-i urmaresc pe bietii privitori si mai declansam cu lumina bounce-uita din ei; cred ca pe cativa i-am facut sa vada stele verzi.

Daca te pricepi putin, cred ca se putea face poze ok si din mana.

Cat despre legitimatii ... n-am primit la intrare nimic. Mi-am platit biletul, mi-am facut treaba si-am plecat. N-am dat peste oameni prea nesimtiti.

Restul de feedback voi incerca sa-l dau pe threadurile potrivite.
Ankh is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -