Console Playstation: PS2, PS3, PSP - Nitnendo: WII, DS, etc - Xbox: Xbox, Xbox 360 |
04-01-08, 18:15
|
|
Stage 5
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Hyundai] [VW] [SKODA]
|
Re: Consola vs. PC vs. Consola...
eh oricum...sunt destule jocuri ptr ps2...chiar si prostreet(care nu imi merge pe PC )
problema e ca l-am vazut la carrefour cu 400 ron....si am zis wow
daca aveam bani luam ps3 sau 360 ceva..dar nu am inca
|
|
|
04-01-08, 19:42
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Opportunity
tu nu intelegi ca omu' nu are bani de ps3?
Vedeti ps3 cel mai scump si gata : OMG WTF ZOMG e cel mai tare ! toti luati-va ps3 ..NOOT
Sony a dat-o rau in bara cu ps3, cele mai multe exclusivitati fiind pe X360..deci eu sincer nu as merge pe ps3 doar pentru eye candy.
Si cu ps2 ce sa faci? Sa joci jocuri de 3 ani vechime? alea le joci si pe un pc low end...
So in concluzie , mergi pe piese! daca ne zici si ce iti iei
|
hei nu te ambala ,am scris acolo decat sa isi ia componente la calculator mai bine isi ia un ps2 si jocuri sunt si noi nu de 3 4 ani mai uitate inainte sa vb .
|
|
|
04-01-08, 19:48
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning] [RENAULT]
|
de 400ron nu prea iei asa multe componente...cel mai bine mai pastrezi si mai strangi
p.s. degeaba e pro street pe ps2, ii lipsesc niste functii (gen damage) ca si la alte jocuri din gen. also, gandeste'te ca mai trebuie si modat sau sa ai niste bani pusi deoparte pentru jocuri...
|
07-01-08, 12:55
|
|
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [AirBrush]
|
daca iti iei ps2 pt nfs pro street inseamna ca ai serioase probleme cu jocurile. cred ca nu ai auzit de burnout sau gran turismo. vezi acolo damage(la burnout) sau realism la gt. oricum, sunt enorm de multe jocuri pe ps2 cu grafica excelenta. ps3 nu se merita inca. poate peste 1 an si ceva. atunci vor putea scoate producatorii de jocuri ceva din aceasta consola. exact la fel s-a intamplat si cu ps2. jocurile adevarate au aparut la 3-4 ani de la lansare.
* id. messenger: diavol_dracu - Bucuresti;
|
|
|
20-02-08, 09:18
|
|
Stage 5
|
deci eu mi-am luat ps3 la 13 mil nou nout din media galaxy plaza romania si va zic ca-si merita toti banii
ai o sumedenie de jocuri in plus fata de pc si plus ca mai sunt jocurile exclusiv pt ps
grafica este mult mai buna : exemplu - la smack down vs raw 2008 pt ps2 publicul e un jpeg care nu se misca - pt xbox e o poza mare care se mai si misca iar pt ps3 fiecare om din public e realizat 3d la cel mai mic detaliu
ps3 dupa mine e imbinarea perfecta intre toate asa ca merita. Daca la wii obosesti in 5 min la ps3 ai motion sensor care nu te omoara
simulatoarele sunt mult mai spectaculoase - la jocurile cu masini mai ales e demential - misti gamepadul si devine un fel de volan (plus ca e wireless)
iar daca ai suflet de gamer trebuie sa-ti iei in plus un tv hd - experienta e dementiala
20-02-08, 14:54
|
|
Stage 5
|
Am si eu o intrebare.... PSP e consola?
|
|
|
20-02-08, 15:56
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [SKODA] [FOTO] [Opel]
|
Da, normal ca este..doar nu e prajitura nu?
|
|
|
04-03-08, 18:53
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by import_skillzzz
deci eu mi-am luat ps3 la 13 mil nou nout din media galaxy plaza romania si va zic ca-si merita toti banii
ai o sumedenie de jocuri in plus fata de pc si plus ca mai sunt jocurile exclusiv pt ps
grafica este mult mai buna : exemplu - la smack down vs raw 2008 pt ps2 publicul e un jpeg care nu se misca - pt xbox e o poza mare care se mai si misca iar pt ps3 fiecare om din public e realizat 3d la cel mai mic detaliu
ps3 dupa mine e imbinarea perfecta intre toate asa ca merita. Daca la wii obosesti in 5 min la ps3 ai motion sensor care nu te omoara
simulatoarele sunt mult mai spectaculoase - la jocurile cu masini mai ales e demential - misti gamepadul si devine un fel de volan (plus ca e wireless)
iar daca ai suflet de gamer trebuie sa-ti iei in plus un tv hd - experienta e dementiala
|
de 40 gb ,60, sau 80
|
|
|
04-03-08, 18:56
|
|
Stage 5
|
e intrebare? daca e intrebare si il intrebi ce a cumparat, 100% este versiunea 40gb
|
|
|
03-05-08, 10:33
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [Old School Cars]
|
am xbox1, sunt foarte multumit de el, nu sunt adeptul jocurilor pe computer, consola e consola
|
|
|
03-05-08, 17:03
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
iti faci un pc bunicel de bani cat dai pe ps3 sau alte console ..iti pui o placa buna...1,5 gb ram ajung..si un proc de vreo 2,4 ghz....si merg o grozavie de joace.... si la un pc ai o gramada de facilitati fata de consola.......sau decat consola iei un laptop ca sa fie portabil...navighezi pe net mai repede dekat de pe consola....acu na asta e parerea mea...daia e thread-ul sa ne zicem parerea
|
|
|
03-05-08, 21:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by aleyx_oltcit
iti faci un pc bunicel de bani cat dai pe ps3 sau alte console ..iti pui o placa buna...1,5 gb ram ajung..si un proc de vreo 2,4 ghz....si merg o grozavie de joace.... si la un pc ai o gramada de facilitati fata de consola.......sau decat consola iei un laptop ca sa fie portabil...navighezi pe net mai repede dekat de pe consola....acu na asta e parerea mea...daia e thread-ul sa ne zicem parerea
|
tu iti iei consola sa intrii pe net?daca da..atunci un mare ROFLMAOO!!!
Cand va veti satura sa tot faceti posturi?
|
|
|
03-05-08, 21:18
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
da dak poti sa intri ..dc sa nu...miam zis parerea nu tre sa sari in cap la oameni...si a fost un exemplu...avataj pt pc si dezavantaj pt consola...dak eu vreau sa intru pe net d p consola care e problema ta...treaba mea ce fac
|
|
|
04-05-08, 11:30
|
|
Stage 5
|
tocmai d'aia se numeste CONSOLA si nu PC. Consola - o iei numai ca sa te joci, PC- Ce mai vrei tu,jocuri
|
|
|
04-05-08, 16:14
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B3ST
Am si eu o intrebare.... PSP e consola?
|
Quote:
Da, normal ca este..doar nu e prajitura nu?
|
De fapt este handheld, ca si Nintendo DS, Ngage si Tapwave Zodiac.
Quote:
tocmai d'aia se numeste CONSOLA si nu PC. Consola - o iei numai ca sa te joci, PC- Ce mai vrei tu,jocuri
|
Corect: The term "video game console" is used to distinguish a machine designed for consumers to buy and use solely for playing video games from a personal computer, which has many other functions.
Totusi, de la generatia a 7a a consolelor, se baga tot mai multe functii. Imi amintesc cum chiar tu la mult prea laudatul tau wii doreai browserul web dar eh...
|
|
|
|
|