Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > Console

Console Playstation: PS2, PS3, PSP - Nitnendo: WII, DS, etc - Xbox: Xbox, Xbox 360

Reply

Thread Tools
Old 23-11-11, 22:29   #1
Jink

Stage 5

Jink's Avatar

Default Xbox 360 vs PS3

cum zice si titlul:
Xbox 360 vs PS3?
nu am gasit nimic asemanator in forum ,asa ca am facut eu thread :d
Jink is offline   Reply With Quote
Old 26-11-11, 13:23   #2
R.Equinox

Stage 5

R.Equinox's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[DACIA]
Default Re: Xbox 360 vs PS3

Sincer eu as alege Xbox 360..Parerea mea...e bun si Ps3 dau parca e mai frumos xbox 360
R.Equinox is offline   Reply With Quote
Old 26-11-11, 18:27   #3
Jink

Stage 5

Jink's Avatar

niste argumente poti da te rog? :d
Jink is offline   Reply With Quote
Old 27-11-11, 11:04   #4
strada

Stage 5

strada's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Este o alegere destul de grea,ambele au o gama larga de jocuri,la pret sunt cam apropiate,"sansele"de RROD sunt slabe la amandoua.Dar:
Xbox-ul are procesorul grafic mai bun(chiar daca unele zvonuri de pe net sustin ca acest procesor este o facatura) si daca alegi xbox premium ai avantajul unui accesoriu kinect.
Dar pe ansamblu ps3-ul este mai bun decat xbox 360 din punct de vedere al procesorului principa,poate de asta majoritatea salilor de jocuri aleg ps3-ul(cel putin in pitesti).
Deci ca sa inchid micuta paralela intre cele 2 aleg Ps3-ul care ofera o grafica mai buna jocurilor preferate de mine.

Machete Auto modificate.DiecastTuning

Vand Pachet PSP+PS2.Pret=700lei,detalii pe pm
strada is offline   Reply With Quote
Old 28-11-11, 17:07   #5
R.Equinox

Stage 5

R.Equinox's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by strada View Post
Este o alegere destul de grea,ambele au o gama larga de jocuri,la pret sunt cam apropiate,"sansele"de RROD sunt slabe la amandoua.Dar:
Xbox-ul are procesorul grafic mai bun(chiar daca unele zvonuri de pe net sustin ca acest procesor este o facatura) si daca alegi xbox premium ai avantajul unui accesoriu kinect.
Dar pe ansamblu ps3-ul este mai bun decat xbox 360 din punct de vedere al procesorului principa,poate de asta majoritatea salilor de jocuri aleg ps3-ul(cel putin in pitesti).
Deci ca sa inchid micuta paralela intre cele 2 aleg Ps3-ul care ofera o grafica mai buna jocurilor preferate de mine.
Deci...Mi-ai furat vorba din gura..Hotule...Ce a zis strada asta am vrut sa zic si eu..))...
R.Equinox is offline   Reply With Quote
Old 10-12-11, 20:49   #6
dary762

Stage 5

dary762's Avatar

Member of:
[VW]

De curand am incercat si un xbox 360+kinect si nu mi sa parut cine stie ce fata de ps3.
La comportament se misca impecabil nam ce zice dar se vede putin mai
slab decat ps3.
Parerea mea este ca,acel kinect este atractia principala a xbox-ului.
+ ca nu imi place joystick-ul la xbox,cand il ti in mana parca te inghesui in acele butoane,
PS: Este posibil ca un xbox 360 nou sa aiba doar 4gb memorie?(El scria ca are 250)dar cand vreau sa bag ceva pe el imi zice ca nam loc..
dary762 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -