![]() |
Xbox 360 vs PS3
cum zice si titlul:
Xbox 360 vs PS3? nu am gasit nimic asemanator in forum ,asa ca am facut eu thread :d |
Re: Xbox 360 vs PS3
Sincer eu as alege Xbox 360..Parerea mea...e bun si Ps3 dau parca e mai frumos xbox 360
|
niste argumente poti da te rog? :d
|
Este o alegere destul de grea,ambele au o gama larga de jocuri,la pret sunt cam apropiate,"sansele"de RROD sunt slabe la amandoua.Dar:
Xbox-ul are procesorul grafic mai bun(chiar daca unele zvonuri de pe net sustin ca acest procesor este o facatura) si daca alegi xbox premium ai avantajul unui accesoriu kinect. Dar pe ansamblu ps3-ul este mai bun decat xbox 360 din punct de vedere al procesorului principa,poate de asta majoritatea salilor de jocuri aleg ps3-ul(cel putin in pitesti). Deci ca sa inchid micuta paralela intre cele 2 aleg Ps3-ul care ofera o grafica mai buna jocurilor preferate de mine. |
Quote:
|
De curand am incercat si un xbox 360+kinect si nu mi sa parut cine stie ce fata de ps3.
La comportament se misca impecabil nam ce zice dar se vede putin mai slab decat ps3. Parerea mea este ca,acel kinect este atractia principala a xbox-ului. + ca nu imi place joystick-ul la xbox,cand il ti in mana parca te inghesui in acele butoane, PS: Este posibil ca un xbox 360 nou sa aiba doar 4gb memorie?(El scria ca are 250)dar cand vreau sa bag ceva pe el imi zice ca nam loc.. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning