Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > Console

Console Playstation: PS2, PS3, PSP - Nitnendo: WII, DS, etc - Xbox: Xbox, Xbox 360

Reply

Thread Tools
Old 23-04-09, 19:23   #1
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
Default hdd extern si ps3?

am o intrebare, am un hdd extern WD de 500gb.
pot face cumva sa il fac compatibil cu ps3? adica cand il bag la el sa`mi vada fisierele multimedia(poze, muzica ,filme)

daca nu, imi poate spune cineva ce fel de hdd extern vede ps3? sau macar daca pot sa fac legatura cu pc`ul cumva?

mersy
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Old 10-06-09, 15:47   #2
NONE
4Tuning International Member

Stage 5

NONE's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[4Rally]
Default Re: hdd extern si ps3?

Sunt si eu interesat de aceeasi chestie ... sau dacä merge sä conectez un stick ...
NONE is offline   Reply With Quote
Old 30-06-09, 23:45   #3
CyberCSX
Banned

Stage 5

PS3 exista īn 2 versiuni. Cu HDD de 60 GB (cele din prima generatie) si cele mai noi cu HDD de 40 GB.

HDD-ul de PS3 este identic cu unul de NOTEBOOK de 2,5" si are aceleasi conexiuni SATA din cīte stiu. tu poti īnlocui HDD-ul de PS3 cu unul de 500GB de Notebook cu conditia sa fie formatat FAT32 si nu NTFS. Dupa montare, trebuie reinstalat softul de PS3.

Nu stiu cum se reinstaleaza softul.
N-am schibat HDD la PS3 dar am citit prin forumurile nemtesti si stiu ca se poate asa cum am descris mai sus.

Ca sa folosesti un HDd expern pe PS3 cuplat pe USB, trebuie hardul sa fie FAT32 alt fel nu-l vede.

Eu am PS3 dar n-am nevoie de HDD asa de mare ca si asa vreu s-o vīnd cu jocuri cu tot. Mai e 6 luni īn garantie si are HDD de 60 GB.

Ca memo card poti folosi orice USB Stik de 4, 8, 16, 32 GB cu conditia sa fie FAT32.
Eu la a mea am si adaptor USB pt. a folosi pe ea memo card-uri de 8 MB de la PS2 ca PS3 haleste fara probleme si jocurile de PS2

Uite-o pe a mea cu toate trancotele:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ps3.JPG
Views:	837
Size:	466.2 KB
ID:	988941  

Last edited by CyberCSX; 30-06-09 at 23:52.
CyberCSX is offline   Reply With Quote
Old 30-06-09, 23:49   #4
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

eu am avut PS2 FAT si cu hdd in el, dar asta era alta poveste! foloseam conectorul network din spate.. in care intra hdd normal de calculator , formatat special pt PS.

In fine,

Tin minte ca se poate pune stick extern..nu stiu de hdd..dar cred ca si ala ! Acum depinde ce vreti sa faceti cu el ! Dar daca e vb de jocuri.. consola trebuie modata !

dolb is offline   Reply With Quote
Old 30-06-09, 23:55   #5
CyberCSX
Banned

Stage 5

Tu poti prin Network s-o cuplezi la PC. Īncearca s-o treci printr-un Rooter.
Nu stiu daca merge direct PS3 --> PC.

Pe PS3 ai un fisier de SAVEING a pozitiilor de joc cu numele dat de tine. Pe PC īn NETWORK MANAGEMENT da-i FREE la fisierul cu acelasi nume de pe PS3. Poate-l vede. Nu stiu.
Old 01-07-09, 00:04   #6
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

nu..nene.. e network adapter dar in care se poate MONTA hdd-ul ! nu are nici o legatura cu PC-ul .. intrarea network din exterior e doar pt transfer !
Old 12-07-09, 16:16   #7
CyberCSX
Banned

Stage 5

Am spus, nu stiu daca merge. acuma mi-ai dat raspunsul si n-are rost sa mai īncerc.
Apropo:
La voi merg jocurile de PS2 pe PS3 ?
Īntreb pt. ca īi tot aud pe aici pe unii ca se vaita ca nu le merge.
Eu am peste 60 de jocuri de PS2 care toate merg fara probleme pe PS3.
Old 12-07-09, 16:37   #8
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

din cate stiu majoritatea jocurilor de ps2 merg pe ps3, cum si cele de ps1/one merg pe ps2
Old 12-07-09, 16:41   #9
CyberCSX
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
din cate stiu majoritatea jocurilor de ps2 merg pe ps3, cum si cele de ps1/one merg pe ps2
Atunci nu stiu de ce se vaita astia pe aici, precum ca pe generatiile noi de PS3 (cele cu HDD de 40 si 80 GB) jocurile de PS2 nu mai merg.
Old 12-07-09, 16:44   #10
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

nu e exclus sa nu mearga! eu tin minte ca se zicea ca doar pe varianta de 40 gb merg! pe cele de 60 sau 80 nu merg !..dar nu vad logica!
Old 12-07-09, 16:50   #11
CyberCSX
Banned

Stage 5

A mea are 60 GB si merge dar e din primele generatii care aparusera.

Se vehiculeaza informatia precum ca numai pe primele generatii merge deoarece sa vrut facilitarea trecerii mai rapide de la PS2 la PS3 a utilizatorului si cum nu erau suficiente jocuri de PS3 pe piata s-a aplicat metoda compromis.

Acum valul a trecut, exista jocuri de PS3 suficiente, clientela sa etablat si acum s-a scos functia din noile generatii.

Īn ce masura e treaba asta adevarata, nu stiu dar 90% din clientela ce si-a luat PS3 īn ultimele 6 luni, indiferent de dotare si marime HDD se vaita prin forumurile nemtesti ca jocurile de PS2 nu merg.
Old 12-07-09, 16:58   #12
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

eu nu inteleg ce interest ai avea sa joci jocurile de ps2 la ce ti-ai mai luat ps3 cu bluray si calitate enorma, daca joci jocuri de ps2 de o calitate jalnica
Old 12-07-09, 18:50   #13
CyberCSX
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
eu nu inteleg ce interest ai avea sa joci jocurile de ps2 la ce ti-ai mai luat ps3 cu bluray si calitate enorma, daca joci jocuri de ps2 de o calitate jalnica
stai ca nu-i chiar asa.

PS2 am cumparat cu ani īn urma. Īn dealungul timpului s-au adunat o groaza de jocuri, o colectie īntreaga. Ce sa fac cu ele? Sa le arunc la gunoi? Ar fi absurd. Pe līnga asta unele se mai joaca cel putin nostalgic sau de alti membri ai familiei. PS2 s-a dus de mult. Au ramas jocurile. Acum ce sa fac ? Sa mai cumpar o PS2 pt. jocurile de PS2. AIUREA din moment ce jocurile merg pe PS3.

Īn situatia asta nu sīnt numai eu ci mii de useri care au sute de jocuri PS2 īn colectie.

Fi sigur ca nu mai cumpar jocuri de PS2.
Asta fac cei ce n-au sa dea 69,99 EURO pe un joc de PS3
Ca exemplu, G.T.A. IV pt. PS2 īl iei cu 5 - 10 EURO nou nout. Acelasi joc pt. PS3 costa 69.99 EURO O diferenta ca īntr-e cer si pamīnt. Cine n-are bani, fi sigur ca cumpara jocul de PS2 si-l joaca pe PS3 ca doar no sa ia de la gura familiei pt. un joc iar copilandri ce n-au suficienti bani de buzunar de unde sa sara cu aproape 70 EURO pt. un joc? DIN PARTI !
Old 21-07-09, 11:56   #14
Snoopz

Stage 5

Snoopz's Avatar

Am si eu un PS3 de 40gb
Probabil ca cei care se vaitau ca nu le merg jocurile de PS2 pe PS3 ,porbabil aveau alta versiune de PS3 cum ar fie cea de 40gb si 80gb.Doar PS3 versiune de 60gb are backward compatibility.
In legatura cu HDD-ul extern ,PS3-ul il vede sub forma unui stick,iar acesta va merge doar daca este formatat in fat32.
Snoopz is offline   Reply With Quote
Old 21-07-09, 19:16   #15
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by Snoopz View Post
Am si eu un PS3 de 40gb
Probabil ca cei care se vaitau ca nu le merg jocurile de PS2 pe PS3 ,porbabil aveau alta versiune de PS3 cum ar fie cea de 40gb si 80gb.Doar PS3 versiune de 60gb are backward compatibility.
In legatura cu HDD-ul extern ,PS3-ul il vede sub forma unui stick,iar acesta va merge doar daca este formatat in fat32.
pai el era sub forma fat32, dar aceasta forma nu ma lasa sa transfer fisiere mai mare de vreo 2gb numai stiu exact, si eu aveam nevoie sa imi transfer colectia de filme HD asa ca l`am facut ntsc sau cum se zice, scuze nu`s in domeniu.
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -