Aici sunt cateva din masinile care le-am bagat in joc si care imi merg 100%. Asta nu inseamna ca poate va merg si voua! Unii de pe Gtainside sustin ca lor le merge cutare masina, altii nu! Nu uita-ti prima regula-ALWAYS BACK-UP YOUR FILES!!! Mai am multe pe care rebuie sa le testez: Megane Politia Romana, RX7, Dodge Charger, Harley Davidson etc. Eu le testez astfel: Dupa ce le-am bagat in joc cu Spark 4, intru si ma joc...daca dupa 2 minute nu apare eroarea SAMP60 si pot iesi din joc fara erori, atunci totul e OK! Odata, nu imi aparea telefonul cand vroiam sa il scot. O masina era de vina-EVO 8.
Chiar daca nu se spawneaza masinile pe care le-ati bagat, puteti verifica daca modarea a avut succes astfel: Scoate-ti telefonul-Multyplayer-LAN-Create Session-RACE. In coltul din dreapta apar toate categoriile de masini si cele mai importante. Puteti vedea masina bagata de voi, adica daca in loc de Sabre GT a-ti pus acel rahat super realizat, dar care nu merge, de GT500, ar trebui sa vedeti un GT500!
Sultan RS-Nissa GT-R
Fortune-Nissan Skyline GT-R 34
Sentinel-BMW M3
Comet-Mitsubishi Eclipse
Blista Compact-Honda CRX
Oracle-BMW M5
Uranus*ur anus*-Subaru Impreza
Ruiner-Nisan 300ZX
Admiral-Chrysler 300C
Sabre-Nissan 200SX
Feltzer-Mercedes SL65 AMG
Super GT-Mazda RX7 Tokio Drift