ANUNT!!!
Salut baieti, fac un anunt foarte important, pt mine si cred ca pt voi.
Tinand cont, ca in curand, (in 2 luni jumate) va fi celebra cursa de 24 de ore. Cursa pt care noi ne pregatim, cu antrenamente intense. Eu vreau sa fac ceva special pt aceasta cursa. As vrea sa folosim un skin special care sa reprezinte comunitate lfsromania, si romania, un skin 'special edition' al echipei noastre.
Acesta este un fel de concurs pt voi, ca sunt sigur ca printre voi se afla multi care au talent in photoshop, si in a face skinuri, mai mult talent decat am eu.
So daca vreti sa participati, regulile sunt simple, sa concepeti un skin "racing" nu ricer sau mai stiu eu ce bazaconie, urmand cateva din regulile de mai jos. Si acest skin sa mi-l trimiteti pe email la
rnunanu@gmail.com (pe forum doar sa postati un screenshot din joc). Noi vom alege skinul cel mai potrivit, care ne place noua, si ill vom folosi in cursa de 24ore, cursa care va fi de altfel televizata pe stream de game.tv
Regulile sunt simple:
- Numarul de participare sa fie 26
- Trebuie sa contina cel putin un spatiu pt logo-ul MOE, pe care ill adaug eu mai tarziu(o sa-l urc pe forum)
- Sa fie un skin de curse, nu ceva cu multe decal-uri si atat...
- Ceva care sa foloseasca logo-ul prodrive racing, logo pe care ill voi trimite prin email, la cerinta voastra.
- Masina trebuie sa fie XRR (XR GTR)
- Data la care as vrea skinul este 15decembrie.
- Template pt XRR se poate gasi pe master skinnerz, sau ill voi dau eu in pachetul respectiv.
- Culori, design aspect si tematica, este complet la alegerea voastra.
- Atasat aveti un pachet cu toate logo-urile necesare.
Astept cu nerabdare skinurile voastre. Va rog sa ne ajutati.
Logo MOE, Logo Prodrive, si template XRR