Member of: [Moderators] [Virtual Tuning] [RENAULT]
Re: Live for Speed
am vb cu ''SCAviER'' si am aflat ca vor sa bage tuning. sunt inca socat:O imaginile zic tot. tuning dus in extrem:O banuiam ca ei sunt de fapt niste fani nfs dar nici chiar asa sunt socat:O si desigur, vor sa bage un meclaren cu 100000000cai putere:O:O sunt socat:O
am vb cu ''SCAviER'' si am aflat ca vor sa bage tuning. sunt inca socat:O imaginile zic tot. tuning dus in extrem:O banuiam ca ei sunt de fapt niste fani nfs dar nici chiar asa sunt socat:O si desigur, vor sa bage un meclaren cu 100000000cai putere:O:O sunt socat:O
Lol ce caterinca, asta este o poza pusa pe forumu oficial lfs de un retardat cu ce "tuning" a reusit el sa faca
Quote:
Originally Posted by WRT-SHARK
Lol ce caterinca, asta este o poza pusa pe forumu oficial lfs de un retardat cu ce "tuning" a reusit el sa faca
miai stricat fericirea....ntz ntz dar totusi..ce ''minuni'' aerodinamice pot iesi din lfs asta ma face sa sper ca vom avea....neoane *sclipire in ochi exact ca in desenele anime*. hai baieti, nu se baga unu la editat fisieru cu umbrele in alte culori? (ca la gta) o sa avem neoaneeeee:>
Quote:
Originally Posted by WRT-SHARK
Ah sorry
By the way: felicitari pt licenta si bine ai venit in lumea S2
sarumana'. as dori sa le atrag atentia doritorilor ca lumea s2 este mult mult mai tare decat cea demo:P luati licente si omorativa nervii pe carribean cruise:>
Hai mah.. ai stricat toata surpriza.. ai linistit toti copiii. Nu trebuia sa faci asta..
Xrt`u ala din imagine e mai mult fulgerat decat tunat..
Te astept pe noul CTRA pt patch X cind o sa fie gata, sunt sigur ca o sa-ti placa... eu am facut gold in 3 zile asa tare m-a enervat.
Actual am platinum cu 29% progres pina la Titanium.
Cu noile echilibrari intre masini si noile reguli o sa fie mult mai distractiv ca pina acum :P
Quote:
Originally Posted by stefanb
Hai mah.. ai stricat toata surpriza.. ai linistit toti copiii. Nu trebuia sa faci asta..
Xrt`u ala din imagine e mai mult fulgerat decat tunat..
nu nu nu....e tuning aerodinamic...gen aripioara de la bmw pt radio sau pt ce o fi...aia care e si pe dacii btw...mai e vreun server romanesc (in afara de prodrive) care isi desfasoara activitatea?
edit: de'abia astept sa fie gata CTRA:X (doar ca mam cam saturat de uf1:P) ala de w nu stiu ce avea...o singura data in viata am avut bulan si am ajuns pe 3 (din cauza accidentelor) si nu mia punctat damn mai incercam=))