Bine v-am regasti dragi jucatori de LFS!
In scurt timp echipa mea[si a lui Loren] (preluata de la Bastan si Evolite initial,apoi de la Krypton.)Sidesmoke urmeaza sa implineasca frumoasa varsta de 3 anisori.
Cu aceasta ocazie vreau sa readuc echipa in minunata strada virtuala si suntem bucurosi sa mai primim si membrii noi.(in special drifteri).
Daca esti pasionat si iti place sa joci lfs imi poti trimite un email la adresa
sidesmokeoffice@gmail.com unde imi poti lasa un "CV" cu experienta ta in lfs.Nu conteaza daca faci drift sau draga esti bine venit in echipa noastra cu conditia sa fi civilizat si sa respecti atat colegii de echipa,staff-ul dar si alti jucatori din alte echipe.
Daca nu esti un drifter foarte bun,dar in schimb ai calitati de editare foto-video,ne poti trimite la adresa de email (o mai specific o data
sidesmokeoffice@gmail.com)doua-trei randuri cu ce sti sa faci,cu ce softuri lucrezi si o mica dovada cu munca ta (un mic wallpaper,o semnatura,un scurt intro)dar sa aive ceva legatura cu LFS-ul.
Deasemenea voi incepe sa lucrez la un website/blog(probabil voi alege platforma wordpress deoarece este gratuita,are foarte multe teme si pluginuri si este usor de folosit pentru toti) pentru echipa,daca ai talent la scris si webdesign nu ezita sa ne contactezi.
Acestea fiind spuse va astept sa va depuneti CV-urile.