Te asteptam ...cred ca urmatorul va fi vineri .....apropo un sfat pentru toti jucatorii : nu mai fiti rai ......stiu ca suntem romani si ne sta in fire fie ca vrem sau nu ....dar haideti sa facem o comunitate cat mai mare ....cand vedeti un incepator ...ajutati-l cu un set si niste sfaturi ...ce aveti de pierdut...vedeti ca mereu nu avem destui oameni ...
eu unu imi amintesc cand am intrat prima oara pe net ...pe servere facute asa random ...toata lumea se purta cu mine de parca eram ultimul purice de pe pamant ...stiu ca majoritatea suntem sub 18 ani , dar haideti sa incercam sa ne purtam civilizat si frumos ...ca in orice alta comunitate ...impartim o pasiune comuna ..
mereu unde mergi si dai de romani ...ori se cearta , ori se injura , ori doar se ataca si fac misthouri ...incercati sa nu va mai purtati asa in public ...si aduceti / ajutati noi jucatori ...ca sa marim comunitatea .
Cu toate astea fiind spuse , revin la o idee anterioara si anume : cand facem campionat ....folosim si o conferinta fie pe skype/mess/vent/ts ....ca sa putem comenta , glumi ..etc etc ..si sa pastram chatul frumos , intr-un mediu organizat ...
Daca incercati sa procedati asa ...veti vedea cum creste comunitatea ....si nu ne vom mai ruga sa apara lume pe server ....