Pentru cei de la ArgeşTeam vreau să ştiu şi eu care sunt membrii şi sper să nu se supere nimeni pentru absenţa mea de la concursuri şi antrenamente!
Sper să nu fi supărat pe cineva!
Salut daca vrei sa sti cati membri sunt in Arges Team Racing care sunt cei mai buni timpi scosi pe circuite,cat carburant au consumat si cate ture au dat pe acel circuit,trebuie sa faci prin urmatori pasi:
+ o problema, orice masina as adauga nu-mi apar jantele si unele masini adaugate au motoare mai mari si turbo dar eu raman cu 4 in linie al masinii din joc, help me
Va asteptam pe serverul LFS Romania DEMO pt SaturdayRace.
Parola estedirtrace
Cursa se tine pe bl2 adica rallyx.La 18:30 incepe qualul iar la ora 19 incepe cursa.Pt a putea participa trebe un timp de maxim 1:15 pe tur.Cine e peste nu va avea voie sa participe.
Sal..am si eu o rugaminte la voi......Cine joca Lfs cu joystic sau gamepad de ps2???? nu de alta dar joc eu cu unu si sunt drifter si am probleme cu configurarea din optios -> controls... Ce m-ar interesa ar fi valorie urmatoarelor optiuni:
Wheel turn -
Wheel turn compresion -
Force strength -
Button control rate -
Trh / brk centre reduction -
Am rezolvat
Am luat z15 cu tweak
Intrebarea mea ar fi .. la un xrt cum pot face masina sa treaca de 240 ..
Pot sa am 200hp sau 1000 masina nu trece de 240 ....
Stie cineva ?
Nu stiu cum jucati voi ..sau cum faceti drift..ca eu iau destul de greu de volan...iar dupa ce aluneca putin (o tentativa de drift) se invare la 360 grade...
So..cum fac sa iau mai usor de volan...si sa revina mai repede la pozitia initiala ?