am si eu o rugaminte la voi .. care vreti si care puteti sa ma ajutati si pe mine cu o versiune DEMO in care nu este bagata masina bmw formula fb20 parca... o vreau pe cea cu turbina imi place mai mult
alex_Ggk2004
ms
__________________ id mess : alex.mic00
Nr tel cosmote 0767.794.238
am si eu o intrebare, am facut o compilatie de filme dar mie fraps nu imi inregistreaza si sunetul...acum as vrea sa adaug o melodie pe fundalul filmuletului, stie cineva un program care poate face asta?
cu volanul dar nu imi mai merg pedalele asa ca accelerez de la butoanele de pe volan, cam nasol dar m-am obisnuit..setupuri gasesti o gramada pe net, cum te intelegi cu el difera de la om la om
ce trebuie sa fac sa ma pot juca si eu varianta demo?am avut mai demult jocu si a fost super am jukt si cu uni de aici de pe 4tuning....akm am vrut sa ma joc iara cand l-am instalat nu pot sa intru deloc pe lista cu servere sau sa fac server....tot timpu imi zice ca nu se poate connecta....ce trebuie sa fac?
ce trebuie sa fac sa ma pot juca si eu varianta demo?am avut mai demult jocu si a fost super am jukt si cu uni de aici de pe 4tuning....akm am vrut sa ma joc iara cand l-am instalat nu pot sa intru deloc pe lista cu servere sau sa fac server....tot timpu imi zice ca nu se poate connecta....ce trebuie sa fac?
iti dau o licenta la 60 de ron, sa nu mai ai bataie de cap . ce zici?