De cateva zile am probleme cu somnul ,gen .. adorm la 10 seara ma trezesc la 3 dimineata .. si cum nu prea e lume pe atunci si e plictiseala mare.. aseara la 3 mi-am instalat LFS FULL ... si am cautat cateva trasee si am gasit unu care sa-mi placa.. pe care sa pot da ... how should i call it ... speed drift sa zicem ... cum ma plictisisem de blackwood ... .. am ales FernBay-BlackTrack-Standard ... mi-am luat XRGTT`u cu setup`ul de drift.. deci masina cu care driftuiesc pe blackwood in demo .. si de la 3 jumate dimineata pana acum .. si e aproape 9 30 ... dimineata
![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif)
n-am facut decat sa driftuiesc pe circuitul asta.. e genial si paragenial ... iti permite mult mai multe .. la modu ca.. intri in drift ... stergand parapetzi si alte chestii de genu ,e marfa rau de tot .. de-ar avea toata lumea versiunea full .. ce ne-am mai distra pe astfel de circuite... pff.... anyway ... a pic ...
p.s: in poza sterg parapetul si totusi totul e ok si intru in drift fara probleme si asta la o viteza mica, dar mai e o curba .. pe circuit .. care-ti permite s-o iei pe undeva pe la 120 .. la fel .. stergand un zid.. e tare rau de tot.. u should try it ...
remember : FernBay-BlackTrack-Standard