doctorusat ma ajuti si pe mine sza folosesc prog ala de instalat masini car spawner cas nu stiu sa le bag multumesc!
ma cauta pe net Gta San Andreas Mod Instaler...instalezi programu...cauti masinile pe net(as pune linku da nu stiu daca am voie) si le instalezi in joc...car spawner este pentru a baga masini in timp ce joci...bafta
cladirile se incarca foarte greu...si sunt prea multe loganuri..nu ai loc de ele pe strada..ziceati ceva de camere ca o sa bagat camhack sau cum ii zice...si radio si niste alte chestii care vad ca lipsesc
l-am luat si eu,l-am instalat,intru in el dar cand ma duc spre o masina sau spre bicicleta sa o iau imi iese din joc si-mi da eroare cu send,don't send....
Gta Domination-->>Cea Mai Tare Modificare Adusa Joculu Gta San Andreas.
Prima Versiune(V1) Este Deja Pusa La Download.Lucram La A Doua Versiune(V2)Care Va Fi Terminata Intre 10-15 August....Pentru A Downloada Gta Domination V1 Va Rugam Sa Intrati Pe http://sareallife.freehostia.com/ Si Pentru Mai Multe Detalii.
o salvare te rog?...sau dam pM cu id tau....vreau o salvare....deoarece cele care le am nu merg...si in + tre sa fac o gramada de misiuni..ca sa ajung sa tunez masini