Quote:
Originally Posted by oliver
cat ai dat pe el original ?
ma baieti cam ce config. trebe la pc ca sa meraga cu grafica la very high ?
|
1.ee si cu tine...oricum la`m luat la un super pret.....
sub 90lei
mult sub
nu spun cat:d
2. eu am AMD Athlon Le-1600 de 2.2 , 1 Gb ram , nVIdia Gforce 7300GT 512ram si mere la 1024*768....mere atza !!!! fara pic de blocaj !
3. crek iti tre ceva..super tare...pe 2gb ram...512 placa video....ceva tare tare...un procesor klumea si aia e cam tot
Quote:
Originally Posted by 69WRX
mie imi face figuri rau jocu...nu prea ma descurc cu harta...dupa ce am iesit dintr-o casa cum ma intorc ca nu o mai gasesc si tre sa ies din joc sa intru iar...nici magazine nu gasesc...vroiam sa cumpar zx12-le...dar nu gasesc niciun dealer kawasaki
|
man ! cand incepi jocu...fa`ti timp o ora jumate-2 si descopera toate show`room`urile de masini !!!!! si atunci o sa poti sa iei si motoarele !!!
eu asa am facut...
si faz cu iesitu din joc...dai M ..si apare harta..si strazile cu albastru inchis..sunt cele care le`ai parcurs deja..dai click unde vrei sa ajungi..daca e parcurs normal..si te da imediat acolo..nu mai stai sa mergi kilometri intregi !
Quote:
Originally Posted by dolb
pai trebuie sa "termini" jocul ca sa gasesti reprezentante !
|
nu tre sa`l termini....tre doar sa te duci la fiecare....pt ca dk il termini..nu cred ca o sa fie alte reprezentante in plus
..asa cred
singuru lucru care`l descoperi...dupa ce faci cursa in juru la canionu ala..sau vulcan sau ce e..ca am un lapsus
)....iti da ala de vopsit masini cum vrei...