DrifterGT- nu ziceai și tu mai devreme ? că mă uitam în Germania...
tabokubmw- nu știu ce model ar merge pe această mașină... baftă cu ea, până acum modificări de efect.
DariusAlexandru- sună foarte bine până acum achizițiile, să vedem cum arată cu tot ce ai luat montat.
balint- cât te costă înmatricularea Viper-ului
? să ai parte de ambele mașini !
ionut.alex63- baftă în continuare. vezi că S54B
3.2 are 3200 cmc, nu 2500..
KidForDrift- arată foarte bine Jeep-ul, are cam aceeași culoare pe care am avut-o și eu pe Mazda.. să ai parte de el.
jurec10- ai băgat jantele în mașina de spălat
?
să ai parte de Bora, va mai primi modificări ?
KrYpToN- ce fitment nebun pe E36 !
R.Equinox- îmi imaginez un fitment extrem cu acele jante
.
În timp ce mă uitam pe un site de vânzari după o pisică pentru un prieten, am găsit această mașină și imediat l-am sunat pe proprietar să mi-o rezerve că vin după ea. Am scos niște rezerve din bănci, mi-am luat prietenu' și am plecat. Nici nu m-am mai uitat de mașină pentru el
, am zis că ne uităm acolo !
Câteva detalii, cele mai importante:
BMW E36 Individual M Pack, Lister Green(nr.3 în lume, ultima făcută adică), cu mecanică de E30 M3 combinată cu un E30 xi și frâne modificate(față discuri ventilate BREMBO 278mm cu etrieri în 6 pistonașe iar spatele are tot BREMBO dar perforate, 278mm cu etrieri în 4 pistonașe), motor de 2.5xi, care vine tot de pe un E30. Mașina a avut la bază volan pe dreapta și tracțiune spate, dar s-a făcut conversia pentru un neamț.
Mașina am găsit-o în Munchen, cu aproximativ 140 de mii de kilometri la bord și cu prețul în geam de 7500 euro. Am dat atât, pentru că chiar îmi căutam o mașină 4x4 pentru la iarnă, având în vedere că nu m-am abținut să nu las Mazda fără modificări.
Am fost de acord să dau atât pe ea, din două motive:
-culoarea splendidă;
-mecanică+motor.
Câteva poze de azi-nopate când m-am întors cu ea. O să îi fac poze cu ea pe zi când o să am timp..