Salut baieti, nu am mai postat cateva zile pentru ca masina era la vopsit, si nu cred ca erau necesare poze cu masina dezmembrata tot...
Masina a primit o noua culoare, o evacuare REMUS care se aude foarte frumos, nu urla ca nebuna, dar nici nu e tare silentioasa, bara M, nasul vopsit negru, si am lasat-o putin mai jos.Nu cu mult, dar am lasat-o
Culoarea este IMOLA RED.Mie imi place mult! Vopsitorul a fost unul profi si nu si-a batut joc, masina e vopsita impecabil.
M-au ajutat cativa prieteni si am asamblat masina destul de repede.
Urmeaza niste jante, dar momentan nu am destui bani, asa ca mai strang.Poate da zapada si o sa stau sa ma uit la ele in casa
Vreau sa cumpar niste cauciucuri de iarna, dar vreau ceva bun, nu sa opresc intr-o panta si cand sa plec de pe loc ciu-ciu.M-am gandit la niste Michelin-uri sau Continetal-uri.Voi vedea care sunt mai OK la pret.
Acum prioritara este inmatricularea.
Era sa uit: masina a primit si triple M OEM!
Doua poze cu rosiatica:
Grid28: Cand zici fara bara fata, te referi ca lasi una stock sau nu va avea deloc?
KidForDrift: Hai baga mare si arata-ne noul proiect!
balint: Cred ca trebuie sa reglezi urgent unghiul rotilor!
DariusAlexandru: Masina e frumoasa rau, dar cere o suspensie!