Cum am promis,am revenit cu raspunsuri,pentru toti(sper sa nu fii uitat pe vreunu,daca da ma scuzati).Daca e mult de citit puteti injura nu ma supar
.
Cristi.megane-Supra,bravo tata,sa tot vad asa masini pe la noi!
R.Equinox-Sa ii fie de bine la e30,abia astept schimbarea la fata la e21
.
Tomas-Cum poti face,ca un "dric"(fara suparare) sa arata asa bine?
.Si Supra....ce sa zic,bafta cu ambele ca de nu se stie niciodata.Aaaa,ia stai acum imi dau eu seama uite nene TURBO
.
cretu_bs-Cum zic toti,ciudata chestia cu camber-ul!In rest ok,spor la treaba cu ea!
ionut.alex63-Pacat de spatiul dintre usa si caroserie,in rest frumoas,n-am ce zice!
Plesa-Frumoos:X.GMC-ul ,ce sa zic,cred ca rupe la consum!
Darius-Frumos motan,bafta cu el!Si cum ai zis,pozele,uite si pozele!Parca ziceai ca il faci ALB,unde e ALBU'?
KrYpToN-Frumoasa achizitie,ce ai de gand cu ea,caci cu restul,nu mai are rost sa intreb se stie deja
.
balint-Hai ca arata din ce in ce mai bine,spor la treaba!Pisicuta frumoasa,ce vrei sa faci cu ea?
Tis-ul-Uite domne ce de masini
,n-am eu camere in casa cate masini are baiatu' asta.Sa ai grija de ele ca altfel,masinile se intorc impotriva ta si te lasa cand iti e lumea mai draga.
Grid28-Pacat,dar lasa acum merita incercat un Rat,vezi ce iese
KidForDrift-Ehe,ce se umple forumul de e30-uri
.
ViorelP-Bafta cu 200!Frumoasa masina!
dms28-Ehee,inca un prietenas cu EVO,sa ai grija de el.Ce ganduri ai cu el?
jurec10-Hai ca vin si eu pana la urma,si daca esti amabil rezerva doua locuri,la expo, pentru Oldie si Evo,ca la drift n-am cu ce sa ma bag
Mersi mult!Aaa da era sa uit,frumos M1,ce urmeaza?
Dorin-Frumos Fiat,mai rar asa ceva pe la noi
.
cristy_dacia-Frumoasa pisica,sa tina sanatoasa numerele
.
sYdanyel-Mi se pare mie sau tu si cu Cristi aveti aceasi terminatie la numar
.
UserName615-BadBoy Golf.Sa o zic pe engleza de balta,I like it!
Pai,Evo are acum aproape 400CP,sunt multumit deocamdata,dupa ce ma obisnuiesc cu ei,urmeaza cresterea presiunii in turbine/sau schimbarea cu unele mai mari.Acum ca ziceam de plan nou,stiti cumva pe cineva care vine BMW 2002?Ca vreau unu neaparat,poate sa fie si caroserie doar.
Si sa nu uit...pozele cu motorul,intercooler-ul mi-a dat ceva batai de cap,a trebuit sa gauresc bara dar asta e,se mai intampla.
Acum va las noapte buna tuturor,si bafta cu masinile.