Rid3r*RaCe- să vedem ce iese... ai zis că o să rămānă aceeași culoare... e cam stridentă, ai putea să alegi o nuanță mai īnchisă.
DariusAlexandru- arată foarte bine, seamănă cu cel vechi, al meu. Mersi frumos pentru pictorial, le ai pe pozat, nu glumă. Cel mai mult īmi plac aia pe care ai scris și cu cea atașată mai jos
!
Om de nota 10, dacă aveți nevoie de poze, puteți apela la el!
Am pierdut īn drum spre tine, eleronul de pe lunetă
... S-a dus siliconul cu care era lipit...
R.Equinox- inox
. arată foarte frumos evacuarea, cred că se aude și frumos. ce planuri ai cu ea īn continuare??
ai luat bine ursu' de la dms, are niște mașini foarte frumoase!
nyckmen- nașpa incidentul... e cāt de cāt bine, că aveai asigurare!
arată foarte bine E36-le, ai grijă de el.
sYdanyel- cum se numesc jantele care sunt pe pisică ?
balint- ai de īndreptat ceva, baftă!
KidForDrift- i-ai luat mașină prietenei
?
O nouă achziție, un BMW e36 din 1996, 316i, cod motor M43B16, 75kw/101 cai putere, cu 205.000 kilometri īn bord.. Mașina a fost a doctorului care m-a scos din burta mamei, doctor la spitalul Giulești, din București, el a fost singurul proprietar de pānă acum.
Mașina a fost vopsită īn primăvară și are toate reviziile făcute la timp. Are mecanică nouă și abia schimbate consumabilele, la 200.000 kilometri.
Mașina este dotată cu: jante aliaj, trapă, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer condiționat, īnchidere centralizată, radio/CD, servo direcție, computer bord, interior material textil.
Am dat 2000e, un preț destul de mic, față de cāt valorează mașina... A dat-o pentru că a vrut să treacă la altceva... Și-a luat un Renault Laguna 3, break.
Am de gānd să am aceeași mare grijă, pe care a avut-o și el de cānd a luat-o.
PS: Numărul vine de la anul nașterii, 1956 și Ionuț, așa īl cheamă.
PS2: Vānd BMW e38, motor 3.0d.