@
UserName615 eu cred că e cam mic consumu' afișat de tine... nu contează, oricum, să-l stăpânești sănătos.
@
KidForDrift așa mașină, așa număr! foarte frumoasă, bine că vinzi jantele, că nu prea dau bine pe ea.
@
DariusAlexandru eu cred că dă mai bine cu culoarea asta, e în ton cu jantele... nu știu cum o să dea in HellRot, dar vedem
.
Să nu mă uiți cu chestia ce am vorbit-o aseară, dar după ce îți termini mașina.
@
quick_silver2 arată foarte bine, vorbește cu
Tomas_SlrR poate îți împrumută niște jante de Bentley (dacă are) să îți faci o idee despre cum ar arăta.
@
cristy_dacia sunt curios cum o să arate cu Borbet A, escrocul tău.
Mi-a sosit Mustang-ul, l-am rugat pe
balint să-l trimită la
Cristi.megane pentru că un prieten de-al lui tocmai ce se apucase de dezmembrat un Mustang. Au montat pe mașina mea tot ce au avut și i-am rugat să o trimită. Mai trebuie să mai primesc de la om instalația electrică, faruri, stopuri și scaun pasager. Geamurile le voi face eu pe comandă.
Nu are motor, așa că mă gândeam să îi pun un Chrysler LA 340 V8.
PS: Nu luați în seamă jantele, au fost puse de
balint pentru a nu merge pe platformă fără roți. Aș vrea să îi cumpăr ceva cromat(cred, nu sunt sigur încă), mari și late, cu gume cu talon mic sau ceva OEM/old school.
PS
2: Cu părere de rău, m-am despărțit și de Golf-ul mkIII. Am primit o sumă foarte mică, 1200 E, dar a trebuit să-l dau pentru că l-am dat unui prieten foarte bun care m-a ajutat mai mereu.