Re: Masina Mea Virtuala V2
Tis-ul -arata bine golful...spor la treaba
balint-pai zi si un buget care il ai pentru o masina noua sa iti dau eu idei
R.Equinox- fitar jantele de pomana sa iti fie .... dule dupa bmw-ul ala...vino la mine sa iti dau eu jante adevarate nu farfuriile alea pe care le ai tu...te astept .... Jantele ti le dau asa gratis...pentru ca mai ajutat mult...
balint - bmw-ul ala e mai mult de familie....decat de curse sau tuning...
ionut.alex63-hai ca arata binisor bmw-ul lu taboku
Iulianroscatu- c-am ieftina evacuarea...oricum...bafta la turat
Tis-ul- ho ho destul de mare motor...cat consuma asa de curiozitate? la cati caluti ai akolo sigur consuma ceva...
DariusAlexandru- baga dariuse ... vreau sa il vad si pe asta terminat
killer23- imi plac jantele pe logan...chiar dau bine...bafta la cati mai multi kilometri fara accidente...ce sa zic de golf...na sunt copiii .. asa am fost si noi..mai stricam una alta pe la masinile tatilor nostri
radu_cainamisir- radule lasa vorba si bagate pe treaba ca vreau sa vad loganul ala chiar imi place modelul mult prea mult ... il vinzi ?
Si uite asa motanul se alege cu alte jante...de data asta sunt niste BBS LM *HQ* 17"
si sa nu uitam de evacuarea noua care imi place la nebunie ... parca as fi intrun avion de vanatoare