PC Games Totul despre jocurile pe calculator |
13-05-12, 09:55
|
|
Stage 5
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
-jurec imi place foarte mult cum ti-a iesit interioru'.
-darius sincer, mie nu prea imi plac jantele astea de bora. Ii statea bine cu RS-urile alea... E masina ta, faci cum vrei.
-equinox am eu bara spate daca te ajuta, si am si niste jante Porsche Teledials 16" cu tot cu gume.
-utzu pare rau de BMW... Cum imi pare si de e34 ala pe care l-am avut.
-killer frumos loganu' tau, bafta cu el incontinuare.
Eu am mai facut rost de niste bani si am dat comanda de consumabile pentru Jetta, la Porsche Bucharest Nord.
PS : am un golf III coupe de dezmembrat . Are si niste jante orbital pe 15" . De pe el am luat motoru' VR6 2.9L .
Last edited by Tis-ul; 13-05-12 at 10:00.
|
|
|
13-05-12, 10:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Tis-ul
-darius sincer, mie nu prea imi plac jantele astea de bora. Ii statea bine cu RS-urile alea... E masina ta, faci cum vrei.
-equinox am eu bara spate daca te ajuta, si am si niste jante Porsche Teledials 16" cu tot cu gume.
Eu am mai facut rost de niste bani si am dat comanda de consumabile pentru Jetta, la Porsche Bucharest Nord.
PS : am un golf III coupe de dezmembrat . Are si niste jante orbital pe 15" . De pe el am luat motoru' VR6 2.9L .
|
Poti sai faci o poza sa vad cam in ce stare e ca as fi eu interesat sal cumpar cu totu.
|
|
|
13-05-12, 11:16
|
|
Stage 5
|
@jurec10: Arată bine interiorul.
@R.Equinox: Multă răbdare īţi doresc,o să ai nevoie.
Ştiam că mulţi nu vor fi de acord cu aceste jante,dar pānă la urmă e o chestiune de gusturi.
|
|
|
13-05-12, 11:20
|
|
Stage 4
|
Am pus suspensia e H&R Ultra Low ma costat o caruta de bani.... ( + am gasit in dimineata asta la Tg.Jiu la targ bara fata/spate 300 lei bucata, le'am luat si am si plecat acas de le'am montat.Ma gandesc sa fac toata masina in culoarea barilor... + am dat eleronul jos
@ Frumoase aLL
|
|
|
13-05-12, 11:36
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ionut.alex63
Poti sai faci o poza sa vad cam in ce stare e ca as fi eu interesat sal cumpar cu totu.
|
Poze nu am, sunt la tara ... Dar iti spun pe cuvantu' meu ca e in aceeasi stare ca al lui Darius . Doar ca e stock . Daca astepti pana diseara, poate reusesc sa iti fac o poza ....
Ps : e posibil sa fi rezolvat placa ... Era virusat driveru' ...
|
|
|
13-05-12, 11:44
|
|
Stage 5
|
Quote:
Poze nu am, sunt la tara ... Dar iti spun pe cuvantu' meu ca e in aceeasi stare ca al lui Darius . Doar ca e stock . Daca astepti pana diseara, poate reusesc sa iti fac o poza ....
Ps : e posibil sa fi rezolvat placa ... Era virusat driveru' ...
|
Pai atunci te astept diseara cu pozele si cu un pret.
|
|
|
13-05-12, 12:23
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [DACIA]
|
Azi am reusit sa dau jos usile si aripile pe fata....Cred ca e prima masina care poti da jos aproape totu de pe ea!.Imi place mult..asa pot lucra mai bine...
@jurec10-Ai dreptate..o sa am nevoie..Dar incet incet o readuc eu la viata:X..cum era in tinerete!
@Tis-ul-Mersi dar nu am nevoie...nu am banii necesari..inca...iar in legatura cu jantele lui Darius ..eu zic ca sunt speciale..pe toate golfurile vad numai Rs/Borbet etc..dar acum fiecare cu gusturile lui
@DariusAlexandru-Iti multumesc!
@grc-Suspenisa e reglabila? sau Statica?
|
|
13-05-12, 12:49
|
|
Stage 5
|
-Tis-ul&Darius:Mersi pentru aprecieri baieti.
-Equinox a asa este bafta!
Aseara am iesit cu EVO-ul la plimbare,si surpriza cand ma invarteam mai cu pofta am luat o bordura si un gard Am avariat bara fata si aripa spate stanga.
|
|
|
13-05-12, 13:06
|
|
Stage 5
|
Achizitie Noua !!!!
Pret: 5000 E
|
|
|
13-05-12, 13:26
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by R.Equinox
Azi am reusit sa dau jos usile si aripile pe fata....Cred ca e prima masina care poti da jos aproape totu de pe ea!.Imi place mult..asa pot lucra mai bine...
Attachment 2429977
@jurec10-Ai dreptate..o sa am nevoie..Dar incet incet o readuc eu la viata:X..cum era in tinerete!
@Tis-ul-Mersi dar nu am nevoie...nu am banii necesari..inca...iar in legatura cu jantele lui Darius ..eu zic ca sunt speciale..pe toate golfurile vad numai Rs/Borbet etc..dar acum fiecare cu gusturile lui
@DariusAlexandru-Iti multumesc!
@grc-Suspenisa e reglabila? sau Statica?
|
Reglabila
|
|
|
13-05-12, 13:48
|
|
Stage 5
|
@grc: Nu īţi freacă la denivelări ?
Am avut şi eu o pisică,dar nu era atāt de low şi mai freca la denivelări de drum.Dar eu am avut şi o suspensie ieftină,de calitate mai slabă.
|
|
|
13-05-12, 15:35
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by DariusAlexandru
@grc: Nu īţi freacă la denivelări ?
Am avut şi eu o pisică,dar nu era atāt de low şi mai freca la denivelări de drum.Dar eu am avut şi o suspensie ieftină,de calitate mai slabă.
|
Sincer cam ating cu ea cand este sa intru pe undeva la vreo rampa dar bara din fara are o buza din plastic foarte flexibila si nu prea se intampla nimik + ca este 40 de lei buza aia deci o pot schimba de "n" ori
O idee pentru culoare?
|
|
|
13-05-12, 16:59
|
|
Stage 3
|
Acum 3 zile am luat de la un pusti de 19 ani o opel astra g cabrio.
Tot atunci i-am cumparat o pereche frumoasa de "adidasi", si apoi am si bagat-o la grunduit pt culoare noua.
Azi am luat-o de la grunduit si am postat si pozele.
13-05-12, 17:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
In cati bani dai Golf`ul si in ce stare este ?
|
|
|
13-05-12, 17:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Rid3r*RaCe
In cati bani dai Golf`ul si in ce stare este ?
|
Te-ai trezit tarziu .. Masina a plecat spre Ionut.Alex, pe rampa, la pretu' de 650 E . Fara jante si fara motor !
Bafta cu ea !
Ca am mai facut niste bani, maine ma apuc de Jetta . Montez motoru', schimb consumabile si ma apuc de tablarie .
vlado cum vrei tu sa fim prieteni cu tine, daca ai grunduit masina cu geamuri,interior etc.
OFF : Tot n-am rezolvat placa . Joi imi va aduce tata alt PC, pana atunci ma bat cu fratimiu pe un singur PC .
Last edited by Tis-ul; 13-05-12 at 18:02.
|
|
|
|
|