Quote:
Originally Posted by inima_d3_leu89
am exact jocul postat mai sus.dar cand dau pe unele lucruri imi iese din joc sau se blocheaza.ai un id de mess sau skype??daca ai timp sa ma ajuti si pe mine
|
jocul din pacate este prost 'finisiat'
daca ai versiunea de joc de mai sus (un post de-al meu) mai buna de-atat nu stiu daca merge .. in cel mai rau caz ai tu probleme cu calculatorul , dar aici nu ma bag ca nu ma prea pricep
succes cu bugurile
Quote:
Originally Posted by ilegalrock
salut ... ajutati-ma si pe mine va rog frumos...
Vreau sa fac si eu de ex. o masina, un volan, o toba sport etc. pentru slrr cum pot sa fac acest lucru?? plz help me!!!
|
pai in primu' rand ai nevoie de bani (vezi linkul asta , si foloseste codul begformoney);
dupa te duci pe cosul acela de cumparaturi ( browse the catalog ) si acolo ai sectiuni. si le iei la rand, la engine ai piesele motorului,tobe etc , running gear ai suspensii si roti, la body ai spoilere... etc. le cumperi , apoi te intorci in garaj , iei cheia ( install /remove parts) si de exemplu :
vrei toba noua: scoti toba veche (click stanga pe ea cu cheia), o cauti pe cea noua jos in inventory , si dupa dai click stanga pe ea si voila! ai toba noua. faci la fel pentru tot ce vrei sa bagi pe masina ( unele trebuie puse intr-o anumita ordine )