Va inselati , era o dacie breack , chiar a pus dary , in vara asta o poza , bine avea vre-o 4 ani poza
Sii din cate am inteles , nu mai exista modul ..
!Package conflict: multiple packages placed at the same location (java.game.parts.engines.b16b_vtec.B16B_stock_tran smission at parts\engines\LADA_2112\scripts)
!Mighty ERROR "
Cand intru in joc iese din el .. asta imi apare in *error* . Am sters ambele motoare ( Lada , ca vtec nu era )
Pai sa pui nr de inmatriculare spui maestilor de pe forum sa iti faca daca vor il pui in decals-texture-catalog si misc ,apoi intri in joc si il aia acolo il iei si il pui pe masina!
salut ma baietii ce mia faceti? mia fost dor de voi scuze ca nu ma ai intrat dar am avut niste probleme cu pcul iar acum slrr the best everr!!! cine imi poate da si mi un slrr care sa imi mearga valo city mapa? )
ca pe ala by maryus x90 numi merge.... multumesc!
Salut,
Ajutati-ma va rog cu niste mufflere care sa nu fie cromate, caut de ceva timp si nu prea gasesc. Nu vrea sa fie vreo nebunie d'aia de burlan, ceva decent daca se poate.
Multumesc!