Jocul l-am jucat acum exact un an,desi aparuse mai demult...pot spune ca e real ca stil de viata[desi daca iesi din tunel se face deodata zi ] dar pot spune ca mi-am facut mai multi nervi ca la flatout[la flatout vroiam sa arunc DOAR tastatura pe geam,la srs vroiam sa arunca tot calcu` ]...e foarte enervant la control adica la inceput e foarte greu pana faci masina competitiva...eu am patit urmatorul lucru:mi-am facut un rx7 de 700cp si am observat ca nu mai am bani si apoi am observat socat ca nu am cum sa fac bani...sincer stiu oameni carora le-a placut[chiar mai mult ca lfs] e real,mult mai real ca nfs[ca lifestyle in joc,politie,fete,etc]...jucati-l ca s-ar putea sa va placa sau sa-l detestati
eu l-am jucat mai de mult si pot sa spun ca nu mi-a placut prea mult
bine, ca de masini nu prea duce lipsa pt ca ai mai multe modele ale aceleiasi masini (la skyline sunt 6 modele: GT-R '99, GT-R V-Spec '99, GT-R V-Spec II '00, GT-R M-Spec '01, GT-R V-Spec II Nür '02 si GT-R M-Spec Nür '02)
nu-mi place ca are niste culori oribile in meniu si melodiile sunt de tot râsu, iar cursele sunt foarte grele
Ai uitat sa spui ca daca mergi cu 120 si ai virat putin te duci drept in...mi-a placut ca avea intr-adevar la fiecare masina mai multe motorizari,etc...
Cursele sunt intr-adevar grele.
Asta e tot farmecu, plus unele dintre fete sunt chiar bune.
grele - - eu nu am putut sa trec de a doua cursa de la nitro nu mai shtiu cum crew - ma rog - mama ei de echipa - adek mai aveam 2 serii shi terminam jocul - oricum sfatul meu e urmatorul - dak vreti hp shi perf - skyline is the choice - o sa va arat si sklu' meu in poza (sper ca va place)
ps - am pus poze shi cu cealalta masina - supra powah
zdrand - m-ai omorat - masina de start e subaru impreza - cu tuning la max ajunge cu perf :
2,6 suta
v max 176 mph (park)
400 si ceva caluti
46 kn frane
e bestial - dupa ce faci chalengesurile de la arcade si iei - checkpoint chalenge la (hard) lancer evo gsr ; iron man in ordine - easy - corolla ; medium - rx8 mazdaspeed ; hard maxda rx-7 barthasus (masina mea de suflet dupa rx-7 spirit a) - te-ai scos si ai bani de skyline ca al meu (ps - nu va luati supra ca mine ca eu am luat-o doar ca sa am si o masina superba ; si nu va luati nici subaru s2002)
Fara suparare dar cucu bani...la inceput daca sti faci multi hp cu putini bani,dar oricum o sa ai nevoie de bani mai incolo pt curse[de curiozitate la cati hp ai ajuns cel mai mult???]...P.S.:mie jocul nu mi-a placut deloc si tot ce zic eu sunt amintiri ...am jucat multe jocuri bune si pe alea le tin minte ca si Crezul[homm,gothic,lfs,nfs] dar srs nu merita sa intre in aceasta categorie[la mine]...
Fara suparare dar cucu bani...la inceput daca sti faci multi hp cu putini bani,dar oricum o sa ai nevoie de bani mai incolo pt curse[de curiozitate la cati hp ai ajuns cel mai mult???]...P.S.:mie jocul nu mi-a placut deloc si tot ce zic eu sunt amintiri ...am jucat multe jocuri bune si pe alea le tin minte ca si Crezul[homm,gothic,lfs,nfs] dar srs nu merita sa intre in aceasta categorie[la mine]...