Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Racing Syndicate (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/24214-street-racing-syndicate.html)

SupraMaster 26-09-06 19:40

Street Racing Syndicate

Nu exceleaza el asa prea mult, si e nitel cam vechi, dar daca nu ai ce face si vrei sa pierzi cateva ore pana cand iti vine iubita, e jocul perfect.

Joaca careva?

Cristi T 26-09-06 21:19

Re: Street Racing Syndicate

baga nishte print screenuri poze ceva sa ne facem o idee...

Sl1V3R 26-09-06 21:47

Jocul l-am jucat acum exact un an,desi aparuse mai demult...pot spune ca e real ca stil de viata[desi daca iesi din tunel se face deodata zi :D] dar pot spune ca mi-am facut mai multi nervi ca la flatout[la flatout vroiam sa arunc DOAR tastatura pe geam,la srs vroiam sa arunca tot calcu` :lol:]...e foarte enervant la control adica la inceput e foarte greu pana faci masina competitiva...eu am patit urmatorul lucru:mi-am facut un rx7 de 700cp si am observat ca nu mai am bani si apoi am observat socat ca nu am cum sa fac bani...sincer stiu oameni carora le-a placut[chiar mai mult ca lfs] e real,mult mai real ca nfs[ca lifestyle in joc,politie,fete,etc]...jucati-l ca s-ar putea sa va placa sau sa-l detestati ;)

AdiNX 26-09-06 22:03

eu l-am jucat mai de mult si pot sa spun ca nu mi-a placut prea mult
bine, ca de masini nu prea duce lipsa pt ca ai mai multe modele ale aceleiasi masini (la skyline sunt 6 modele: GT-R '99, GT-R V-Spec '99, GT-R V-Spec II '00, GT-R M-Spec '01, GT-R V-Spec II Nür '02 si GT-R M-Spec Nür '02)
nu-mi place ca are niste culori oribile in meniu si melodiile sunt de tot râsu, iar cursele sunt foarte grele :(

Sl1V3R 27-09-06 11:10

Ai uitat sa spui ca daca mergi cu 120 si ai virat putin te duci drept in...mi-a placut ca avea intr-adevar la fiecare masina mai multe motorizari,etc...

SupraMaster 27-09-06 12:31

Cursele sunt intr-adevar grele. :D
Asta e tot farmecu, plus unele dintre fete sunt chiar bune. 8)

import_skillzzz 27-09-06 15:57

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SupraMaster (Post 566938)
Cursele sunt intr-adevar grele. :D
Asta e tot farmecu, plus unele dintre fete sunt chiar bune. 8)

grele - :-P - eu nu am putut sa trec de a doua cursa de la nitro nu mai shtiu cum crew - ma rog - mama ei de echipa - adek mai aveam 2 serii shi terminam jocul - oricum sfatul meu e urmatorul - dak vreti hp shi perf - skyline is the choice - o sa va arat si sklu' meu in poza (sper ca va place)

ps - am pus poze shi cu cealalta masina - supra powah

Sl1V3R 27-09-06 17:10

Da...si pana ajungi la skyline va recomand celica ;)

SupraMaster 27-09-06 23:34

Eu am un Eclipse GTX amarat, dar tunat la maxim. :D

import_skillzzz 28-09-06 08:41

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R (Post 567305)
Da...si pana ajungi la skyline va recomand celica ;)

zdrand - m-ai omorat - masina de start e subaru impreza - cu tuning la max ajunge cu perf :

2,6 suta
v max 176 mph (park)
400 si ceva caluti
46 kn frane

e bestial - dupa ce faci chalengesurile de la arcade si iei - checkpoint chalenge la (hard) lancer evo gsr ; iron man in ordine - easy - corolla ; medium - rx8 mazdaspeed ; hard maxda rx-7 barthasus (masina mea de suflet dupa rx-7 spirit a) - te-ai scos si ai bani de skyline ca al meu (ps - nu va luati supra ca mine ca eu am luat-o doar ca sa am si o masina superba ; si nu va luati nici subaru s2002)

import_skillzzz 28-09-06 08:42

voi cu ce gagica mergeti ???

Sl1V3R 28-09-06 09:52

Fara suparare dar cucu bani...la inceput daca sti faci multi hp cu putini bani,dar oricum o sa ai nevoie de bani mai incolo pt curse[de curiozitate la cati hp ai ajuns cel mai mult???]...P.S.:mie jocul nu mi-a placut deloc si tot ce zic eu sunt amintiri ;)...am jucat multe jocuri bune si pe alea le tin minte ca si Crezul[homm,gothic,lfs,nfs] dar srs nu merita sa intre in aceasta categorie[la mine]...

import_skillzzz 28-09-06 10:02

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R (Post 568183)
Fara suparare dar cucu bani...la inceput daca sti faci multi hp cu putini bani,dar oricum o sa ai nevoie de bani mai incolo pt curse[de curiozitate la cati hp ai ajuns cel mai mult???]...P.S.:mie jocul nu mi-a placut deloc si tot ce zic eu sunt amintiri ;)...am jucat multe jocuri bune si pe alea le tin minte ca si Crezul[homm,gothic,lfs,nfs] dar srs nu merita sa intre in aceasta categorie[la mine]...

cu skyu' la 918 park - nu mai shtiu exact

SupraMaster 28-09-06 16:27

Quote:

Originally Posted by import_skillzzz (Post 568132)
voi cu ce gagica mergeti ???

Aia cu ditamai airbagurile, cum o cheama...Cristina park. Nu mai stiu.
Inainte aveam o asiatica.

import_skillzzz 28-09-06 18:01

4 Attachment(s)
inca una la colectie + pozele promise cu gagicile

All times are GMT +2. The time now is 15:00.

- Copyright 2026 4Tuning