Quote:
Originally Posted by dary762
-Jante
-Gume
-Suspensie H&R low
-Camber ok
-Discuri de frana +etriere pirelli parca ?
-Volan momo
ASta se cheama tuningul clean
@sorin cine o fi )?
Sa nu fiu off si eu
Vot 1
|
Jantele da, sunt frumoase.
Suspensia nu stie nimeni ca e H&R, oricum si masina 5 are suspenie sport si "camber ok".
Pirelli nu am auzit sa faca frane, dar masina nr. 5 are discuri de ceramica si frane Brembo, cred.
Volanul oricum nu se vede la masina 3, adica nu ai de unde sa iti dai seama ca e Momo.
Eu nu am votat la misto. Imi plac jantele, kitul exterior, mai multe astea. Nu e neaparat stilul meu. Nu imi place paintjobul si prostia aia de sus, de pe acoperis. In rest e ok. Si mi se pare ca e singura care chiar are un tuning vizibil si notabil. Voi percepeti un pic gresit stilul clean. Inteleg ca arata bine unele masini clean / stance / mai stiu eu cum, dar deja concursul asta s-a transformat din unul de tuning in unul de "polish", si a cui masina luceste mai bine, care are cauciucurile date cu crema, care are interiorul curatat ecologic, care are volan imbracat in piele si geamuri electrice.
Oricum, fiecare isi face masina cum vrea si cum crede, nu se discuta gusturile, dar eu am considerat ca masina 5 merita pentru ca "s-a straduit".