ma sucuzati ca nu am putut ajunge la etapa asta dar a intervenit o porblema tehnica la cp imi cer mii de scuze si la urmatoare etapa ajung sigur si cu mai mult antrenament
ma sucuzati ca nu am putut ajunge la etapa asta dar a intervenit o porblema tehnica la cp imi cer mii de scuze si la urmatoare etapa ajung sigur si cu mai mult antrenament
Nu-i nici o problema , din pacate nu esti singurul ....tocmai de asta am luat decizia ca urmatorul campionat sa fie in engleza si international , sa avem top32 lejer..si un nivel cat mai inalt.
Pozitia 8*....incep sa ma ridic...:P
Chiar daca altii au primit mai mult...si au facut app la fel s-au chiar mai rau decat mn.
NU cont asta... HAVE A NICE DRIFT!
Fara suparare , as aprecia daca ai citi regulamentul inainte sa sari in sus ...20 pct ai pentru participare , 42 pct ai la calificari etapa a 3-a ( care te-au pus peste locul 16 , deci n-ai intrat in top16 ) .
Asta e clasamentul general . Punctele in total pentru 3 etape.