Quote:
Originally Posted by GhostM3n
Deci bagati-ma si pe mine in clasamentul general am avut numele SkILLReX , W!zZ si SideSmoke°W!zZ , se pare ca mi-ati pus si numele Gh0stM3n ala de pe ultimul loc. Eu am facut calcul , am adunat toate punctele de la etapele :1 ; 3 ; 4 ; 5 si mi-a dat 132 pct . Va rog sa refaceti clasamentul general.
|
1. Daca ti-ai schimbat numele, de ce nu ne-ai anuntat? Eu de unde sa stiu ce nume folosesti tu? Nu pot sa citesc gandurile, desi as vrea
.
2. Ai participat si cu numele Gh0stM3n?
3. Cu ce nume vrei sa ramai?
4. Este imposibil sa ai 132 de puncte. Tu ai adunat punctele pe care le-ai obtinut la calificari. Nu este corect asa. Citeste in primul post cum se acorda punctele.
Punctele se acorda astfel:
Top 32: 20 puncte
Top 16 : 30 puncte
Top 8 : 50 puncte
Locul 4 : 70 puncte
Locul 3 : 80 puncte
Locul 2 : 90 puncte
Castigator : 100 puncte
Quote:
Originally Posted by GhostM3n
Rezultate etapa 1 - Timisoara
................................
20-.......... - 32 ( scuze am uitat sa notez numele pe foaie ...care erai ? ) deci eu eram W!zZ
|
La prima etapa ai 20 pct pentru ca nu ai trecut de top 32. O sa ma uit si la celelalte etape cate puncte ai.
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quote:
Originally Posted by RDTxDRIFTx
Nu te supara Robbie s-au Daniel.....dar de ce apar cu 70 PTr.....ca eu am primit 82 points.....deci va rog sa corectati!
|
Quote:
Ca si data trecuta....am luat 79 points si ai scris 70 points din nou
VA ROG SA CORECTATI!
|
La fel ca si la GhostM3n. Citeste regulamentul care apare in primul post.
Locul 4 : 70 puncte
Inca ceva,
sau se scrie impreuna. Nu zic cu rautate
Quote:
Si nush daca te-o bagat cineva in seama macar....
|
DK ti-a zis spus sa citesti regulamentul si tot tu esti cu nasul pe sus. Urat din partea ta.