mie imi arata toate masinile negre si imi sacadeaza de rupe(athlon 2200+)ceea ce e ciudat e ca atunci knd l-am instalat primelezile a mers perfect imi poate zice si mie cineva ce tre sa fac ca sa mearga normal?
Seteaza la rezolutie minima si pune pe 16 bit...trebuie sa mearga...nici mie nu-mi mergea (amd 3100) dar dupa setarile mentionate imi merge foarte bine..
Nu merge nici asha tot negre is masinile si tot asa sacadeaza?alte metode nu mai stiti?
Care-mi da si mie daciile pe mail, nu-mi merge site-ul cu dacii, pls!
Ti le dau eu...1300....supernova...si daca mai vrei le descarc special pentru tine si ti le trimit...da-mi un mail...adresa mea e : aleovidiu@yahoo.com
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
voiam sa vad cu dacia cum se joaca, dar nu am putut sa le downloadez. si nu am gasit frana de mana. in rest, se putea si mai bine, insa la 10 MB ce sa ceri mai mult. simpatic joculetzul mai ales prin faptul ca poti sa iei numai ce vrei tu din el.
la tot ce nu poate fii incadrat e un topic despre jocul asta...acolo este si jocul arhiva pentru cei ce nu il pot instala shi vre-o 2-3 dacii care nu le gasiti pe net....e un topicfacut de valyDVD...pun imediat link