M-am muncit o zi intreaga la un Skyline GTR 34 de la ZERO! Incepand cu caroseria pana la final- mai am de lucrat la roti.
Volanul - rotile - spatele sunt o problema, volanul e de bmw ca mi-a placut roti o sa iau altele. Astept parerile voastre, in jur de 4 ore mi-a luat sa o fac, si am lasat-o asa gri argintiu ca arata mai bine.
Omule, ti nu ti-se pare ciudat nimic la masina asta? uitate si tu la aripii, nu se potriveste cu barile etc. Vine aiurea, iar grafica jocului o poti da 1 pic mai buna, si inca ceva, incearca sa foloesti upload` de aici de pe forum (Go advenced, Manage Attachments) Ai multe de invatat de la Maryus, daca zici ca il cunosti atat de bine hai bafta !
@Mikidude-nice shhots
@NtzDRA- cineva cu stil, ador z4 tau
@Americanu- r34 arata binisor, da nu arata bine avand in vedere aripile si faptul ca ai lucrat la el 4 ore
@Americanu-hmm, asa da, si se vede diferenta claritati, dupe ce ti-am spus aseara sa faci, oricum e super mustangul Apropo-cand esti in cursa si vrei sa faci poza, apasa tab ca sa dispare ceasurile
@Geobrinelu-merg perfect toate versiunile, doar instaleazale corect