haha am gresit si eu .....ma grabeam:P akm repede sari si uh cu gura ....de parca ..........nu ma conteaza nu vreau sa ne certamlas fa treaca ........dar pui te rok seatu ala plsssss
Astazi am avut ceva timp si am lucrat la VWGolf mk2, sper ca va place evacuare dubla pe mijloc.As vrea sa imi spuneti si mie ce jante dau mai bine pe masina , nu ma pot hotara
Salut vreau sa fac un concurs intre noi astia cu boala street legalului....As vrea sa facem fiecare cate un Vw Golf Mk2 in 3 zile iar casrigatorul sa fie premiat cu un pachet de "decal-uri"Cine e de acord?
E foarte tare ideea, dar cine are timp sa faca ce zici tu, eu nu m-am mai jucat de vro 2 sapt nu mai am timp d loc si imi pare raw de tot, Bv all Nice Car ! Tineti SLRR in viata, bafta tuturor, cand o sa am timp revin si eu in the game
Salut vreau sa fac un concurs intre noi astia cu boala street legalului....As vrea sa facem fiecare cate un Vw Golf Mk2 in 3 zile iar casrigatorul sa fie premiat cu un pachet de "decal-uri"Cine e de acord?
eu il am pe ameu cateva pagini mai incoace dak lai vaz
pai de ce? eu sunt de parere ca ar putea participa si cei care deja au golf-ul in garaj si oricum nu ai cum sa dovedesti ca e de acum 3 zile sau de acum 3 luni