Ajutati-ma cu jocu asta ca mor,nu-mi creeaza fisier de ala ".exe" executabil,si deasta nu merge 230 sa instalez,ala care dai click pe el sa intri in joc.
@Cypos frumos lancer'u dar mertzanu sincer sa fiu numi place(asa este dupa gusturi)dar fain tineo tot asa.....
si am incercat si io cv cu galantu...lam mai postat dar in alta varianta
Nu are cum sa nu-ti creeze ..Trebuie instalat, pe urma updatat cu "Invictus LIVE" (il gasesti pe GOM) dupa care pui patchul 2 3 0( cu slash in coada , stii tu! ) .... si gata, trebuie sa-ti mearga
ma ajuta si pe mn cnv..?am scos de pe net niste poze leam transformat in PNG si leam bagcat in decas/logo.....si imi merge dar nu cum trebuie....defapt se vede fundalu alb nui trnsparent ce as putea sa fak
:S:S:S:S:S:S:S:S
Nu are cum sa nu-ti creeze ..Trebuie instalat, pe urma updatat cu "Invictus LIVE" (il gasesti pe GOM) dupa care pui patchul 2 3 0( cu slash in coada , stii tu! ) .... si gata, trebuie sa-ti mearga
si cum il updatez ? deci instalez jocu,patch 221,updatat,230,play ?
ma ajuta si pe mn cnv..?am scos de pe net niste poze leam transformat in PNG si leam bagcat in decas/logo.....si imi merge dar nu cum trebuie....defapt se vede fundalu alb nui trnsparent ce as putea sa fak
:S:S:S:S:S:S:S:S
salut si eu vreau rasp. pentru ca am scos un pistol in jpg la-m facut png si in jok se puunea cu fundal alb si pistolu nu-mi placea