Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > PC Games

PC Games Totul despre jocurile pe calculator

Reply

Thread Tools
Old 11-07-06, 12:39   #1
CarGoVroom

Stage 4

Wink Sa ne amintim de vremurile bune

Abandonware: "Games that are no longer marketed or distributed by the company that created them, but are obtainable from some other source"

---> www.abandonwarering.com
Contine legaturi catre site-uri abandonware inca active. Veti gasi jocuri full k NFS 1, carmageddon, doom s.a.m.d
Sunt o gramada...cunoscute si mai putin cunoscute; asa ca dupa ce dati o tura pe site-uri poate va spuneti si voi parerile.
CarGoVroom is offline   Reply With Quote
Old 11-07-06, 16:21   #2
BogdanNZ
Toyota Driver

Stage 5

BogdanNZ's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]
[Toyota]
Default Re: Sa ne amintim de vremurile bune

Am gasit colectia asta de site-uri(bijuterii) mai demult.Mi-am si scos de pe-acolo o sumedenie de jocuri...care si astazi le mai am pe undeva. Pt. mine farmecul consta in amintirile pe care mi le-au starnit unele din joculetzele astea...amintiri dintr-o copilarie petrecuta excesiv de mult in fatza ecranului omorand hell-hounds in doom, cladind civilizatii in CIV., sau fiind pilot de calibru in Wing Commander...ah those were the days...
Jocuri recomandate care cred ca se mai gasesc undeva pe site-urile acelea:
Ascendancy, Civilisation, Colonisation, Dune1, Dune2, SuperDune, GTA1, OMF2097, Master of Orion, Master of Magic, Simcity, Stunts, Tie fighter, X-wing, UFO1, UFO2, UFO3,Warlord, Wing Commander, Doom, Wolfenstein3D, Heretic, BodyBlows,LHX etc.si o gramada de altele care nu mi le mai amintesc acum...oricum impatimitii sigur isi vor aminti cu nostalgie...
Old 11-07-06, 20:20   #3
CarGoVroom

Stage 4

as mai adauga si destruction derby 2, twisted metal 2, quake, ignition...
Old 11-07-06, 22:17   #4
topser
Fiat Driver

Stage 5

topser's Avatar

Member of:
[Fiat]
[DACIA]
[DAEWOO]

caut si eu una bucata joc...de mult timp ...

se numeste Fury , era ceva cu un avion si te plimbai prin desert. era ceva spre 3d!
topser is offline   Reply With Quote
Old 12-07-06, 00:22   #5
ZerO_CooL

Stage 5

ZerO_CooL's Avatar

Member of:
[BMW]

Driver n-a jucat nimeni ?
ZerO_CooL is offline   Reply With Quote
Old 12-07-06, 01:08   #6
59AFA

Stage 5

59AFA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

ooo daaa...si eu am descoperit de mult site'ul asta....si am fost nemaipomenit de incantat...
topser jocul ala cu avionul se numea desert strike dak nu ma insel...l am jucat si eu mult timp...
iar dune1 a fost si este cea mai mare dragoste a mea...k sa nu mai spun de seriile police quest de la sierra , supaplex , dina , lotus , moto gp si formula 1 de la acolade , doom , castle wolfenstein ( defapt se numea wolf3d si mi am amintit cu placere de el cand am vazut acum cativa ani continuarea lui , return to cstle wolfenstein ) , burntime ,prince of persia ( asta a fost primul joc care l am jucat pe pc , prin 92 cred...atunci am avut primul pc un minunat 2x8x6)...si lista poate continua la nesfarsit...hai k am picat in nostalgie...merci cargovroom k mi ai amintit de perioada de aur o copilariei mele
Renault Clio Sport 2.0 16v

--------------------------------
59AFA is offline   Reply With Quote
Old 12-07-06, 01:10   #7
59AFA

Stage 5

59AFA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by ZerO_CooL
Driver n-a jucat nimeni ?
driver a fost tarziu...dak nu ma insel driver 1 a aparut in 97...ala nu face parte din jocurile clasice dupa parerea mea..dar oricum un joc destul de reusit pt vremea aia
59AFA is offline   Reply With Quote
Old 12-07-06, 10:36   #8
CarGoVroom

Stage 4

parca am vazut si driver pe undeva pacolo...dar cre ca au desfiintat site-ul respectiv...
amatori take no prisoners/postal?
Old 17-07-06, 10:31   #9
Sl1V3R

Stage 5

Driver il am eu acasa dar nu mere p xp.Offtopic:driver a aparut la sfarsitul lui 99. http://www.rockstargames.com/classics/ Acolo gasiti gta,gta 2 si wild metal[merg p orice sistem d operare]
Sl1V3R is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -