Si eu mi-am fct cont pe rfactor central..am descarcat masini si piste o gramada.....
Nu este o pista anume. E o combinatie vasta de piste..pt ca pentru drift trebuie ace de par, curbe de peste 100 grade....unde sa se puna in valuare puterea 350zului si a skylineului(undeva la 600+ cp)
Treaba cu driftul a inceput pt mine din gtr evolution....am incercat inca de acum 1 an jumatate...prin martie 2009 sa pun diferite masini de-a latu....am incercat intai cu GT legends....dar nu aveau putere...apoi..am gasit cateva masini care voiau sa se joace....dar le lipseau diferite chestii.
Am gasit un bmw m3..prima versiune avea in jurul a 400 cp si destul de multa aderenta pe spate.... reuseam drifturi bune doar pe ploaie..Am gasit apoi o varianta modificata de cv de gen 600 hp...care intra4a daca dai blana derapeaza
Si apuca-te si driftuieste cu asta cat se poate..dar a intervenit pictiseala..si m-am uitat apoi la un saleen mustang care parea sa fie ideal numai ca avea diferite probleme.
Unghiul rotii nu era destul.....puterea limitata la 6500 rpm....si bineinteles in gtr evo nu exista frana de mana.
De pe forumuri de sim racing am aflat cum se modifca unghiul rotii...dar dupa aia au intervenit diferite probleme de grafica...puterea mi-am dat singur seama cum sa o modificiar frana de mana inca era problema.
Si m-am interesat de rfactor....am aflat ca are frana de mana..gasisem supra bi-turbo si am zis....hai la drift!
Fiind un mare fan supra am modificat unghiul rotii si "puterea" franei de mana si am dat un drift cu ea dar nu prea mergea.
Am gasit rfactor central...am cizelat masinile de drift pana la perfectiune si gata!