Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > PC Games

PC Games Totul despre jocurile pe calculator

Reply

Thread Tools
Old 22-07-10, 10:38   #1
myaytza

Stage 4

myaytza's Avatar

Default rFactor

De o sapt incoace m-am apucat sa fac piste (circuite) pentru rFactor cu BTB (unele reale altele )
Cineva interesat???adica jucati
myaytza is offline   Reply With Quote
Old 26-07-10, 16:49   #2
aceruber

Stock

Default Re: rFactor

joc eu de mult , am mai jucat si restu dam am ramas numai cu rfactor sincer nu merita sa te chinui sa faci trase cu btb adica asa repede de distractie mere , da in rest gasesti pe net tot felu de trase
aceruber is offline   Reply With Quote
Old 26-07-10, 18:07   #3
..::AnDy007::..

Stage 5

..::AnDy007::..'s Avatar

noh si eu jucam dar m-am lasat rapid din cauza ca vroiam sa joc cu formule si ma ofticam ca nu gasesc savegame sa ceva sa joc mai rpd cu formule...daca poate cineva sa posteze aici sau pm sunt recunoscator.m-as reapuca de elsi...ideea cu mapele e f buna!dai inainte!

..::AnDy007::.. is offline   Reply With Quote
Old 26-07-10, 18:23   #4
aceruber

Stock

Quote:
Originally Posted by ..::AnDy007::.. View Post
noh si eu jucam dar m-am lasat rapid din cauza ca vroiam sa joc cu formule si ma ofticam ca nu gasesc savegame sa ceva sa joc mai rpd cu formule...daca poate cineva sa posteze aici sau pm sunt recunoscator.m-as reapuca de elsi...ideea cu mapele e f buna!dai inainte!
la jocu asta nu exista save game daca vrei sa te joci cu formule scoate tot felu de moduri de pe net (vezi siteuri www.virtualr.net , bsimracing , rfactorcentral , f1classic , nogripracing ) o sa poti alege direct orice masina vrei , cel mai bun joc daca iti place formula 1 , pentru ca sunt foarte multe moduri cu formule si nu numai , eu joc rfactor din simplu motiv tot timpu apare ceva de calitate masini , circuite .. , la anu apare rfactor 2 om vedea ceo fii
Old 26-07-10, 18:26   #5
..::AnDy007::..

Stage 5

..::AnDy007::..'s Avatar

uhuuu,super... instalez si eu jocu' acum.la anu' insemnand cand?poti da un release date sau nu il stii nici tu

//Perfect!!!abia astept

Last edited by ..::AnDy007::..; 26-07-10 at 18:36.
..::AnDy007::.. is offline   Reply With Quote
Old 26-07-10, 18:34   #6
aceruber

Stock

Quote:
Originally Posted by ..::AnDy007::.. View Post
uhuuu,super... instalez si eu jocu' acum.la anu' insemnand cand?poti da un release date sau nu il stii nici tu
nu se stie inca cand exact , dar dupa cum sugereaza cei de la firma ISI pe la inceputu lui 2011 sau daca tot mere bine la sfarsitu anului 2010
Old 27-07-10, 09:39   #7
myaytza

Stage 4

myaytza's Avatar

Quote:
Originally Posted by aceruber View Post
joc eu de mult , am mai jucat si restu dam am ramas numai cu rfactor sincer nu merita sa te chinui sa faci trase cu btb adica asa repede de distractie mere , da in rest gasesti pe net tot felu de trase
da nu te chinui cam prea mult cu BTB in 5 min ai pista facuta si cu iarba pe langa da chestia mai grea e s-o testezi si sai aflii bugurile
momentan lucrez la o pista de 1.9 km din franta
Old 19-08-10, 15:25   #8
david06083

Stage 2

Member of:
[FORD]
[DACIA]

Pentru addon cars si piste : rFactorCentral

Uitati ce am reusit sa fac eu in rFactor de 1 luna de cand joc :
Slow-Mo drift Skyline R34 : https://www.youtube.com/watch?v=8JtY9Jkg5yk
Drifturi Nissan Skyline R34 : https://www.youtube.com/watch?v=-N33DuuIhIM
Drifturi East Cars(Lada si Dacia modificate) : https://www.youtube.com/watch?v=0xTzRN6wMME
Nissan GT-R Drifturi : https://www.youtube.com/watch?v=VIlqmddQIM8
david06083 is offline   Reply With Quote
Old 25-08-10, 20:36   #9
myaytza

Stage 4

myaytza's Avatar

scuzati-ma ca nu am mai raspuns la topic de... plecat prin strainataturi
...apropos david06083 daca vrei ceva de pe rFactorcentral nu ezita sa-mi ceri pt. ca am cont.......de asemenea ce pista era aceea???
Old 26-08-10, 07:18   #10
david06083

Stage 2

Member of:
[FORD]
[DACIA]

Si eu mi-am fct cont pe rfactor central..am descarcat masini si piste o gramada.....

Nu este o pista anume. E o combinatie vasta de piste..pt ca pentru drift trebuie ace de par, curbe de peste 100 grade....unde sa se puna in valuare puterea 350zului si a skylineului(undeva la 600+ cp)

Treaba cu driftul a inceput pt mine din gtr evolution....am incercat inca de acum 1 an jumatate...prin martie 2009 sa pun diferite masini de-a latu....am incercat intai cu GT legends....dar nu aveau putere...apoi..am gasit cateva masini care voiau sa se joace....dar le lipseau diferite chestii.

Am gasit un bmw m3..prima versiune avea in jurul a 400 cp si destul de multa aderenta pe spate.... reuseam drifturi bune doar pe ploaie..Am gasit apoi o varianta modificata de cv de gen 600 hp...care intra4a daca dai blana derapeaza

Si apuca-te si driftuieste cu asta cat se poate..dar a intervenit pictiseala..si m-am uitat apoi la un saleen mustang care parea sa fie ideal numai ca avea diferite probleme.

Unghiul rotii nu era destul.....puterea limitata la 6500 rpm....si bineinteles in gtr evo nu exista frana de mana.

De pe forumuri de sim racing am aflat cum se modifca unghiul rotii...dar dupa aia au intervenit diferite probleme de grafica...puterea mi-am dat singur seama cum sa o modificiar frana de mana inca era problema.

Si m-am interesat de rfactor....am aflat ca are frana de mana..gasisem supra bi-turbo si am zis....hai la drift!

Fiind un mare fan supra am modificat unghiul rotii si "puterea" franei de mana si am dat un drift cu ea dar nu prea mergea.

Am gasit rfactor central...am cizelat masinile de drift pana la perfectiune si gata!
david06083 is offline   Reply With Quote
Old 19-01-11, 16:25   #11
HoricutzWSR
Virtual Tuner

Stage 5

HoricutzWSR's Avatar

Member of:
[Design Team]
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]

nu ma insoteste nimeni la o coborare pe Akina , sau un tur de Nordschleife? )
HoricutzWSR is offline   Reply With Quote
Old 19-01-11, 19:52   #12
myaytza

Stage 4

myaytza's Avatar

pf....
mi-am reformatat pc'ul si nu mai am rfactor.....si oricum nu imi mergea pt. ca nu imi apareau serverele in lista cand dadeam refresh.....te-as fi insotit cu mare placere
- Copyright 2026 4Tuning -