Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > PC Games

PC Games Totul despre jocurile pe calculator

Reply

Thread Tools
Old 07-07-10, 12:49   #1
strada

Stage 5

strada's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
Default Prototype

Joaca cineva prototype???.....Prototype este un joc de acţiune oferit de Radical Entertainment şi se bazează pe o poveste uimitoare. Jocul a apărut în anul 2009 pe platformele PlayStation 3, Xbox 360 şi pe PC.

Jucătorul controlează caracter de Amnezic Alex Mercer în New York City, cu o libertate similară cu cea din Grand Theft Auto Series, în care jucătorul poate vizita mai multe locaţii şi interactionează cu mediul chiar dacă nu este angajat în misiuni. Alex va intra în conflict cu armata, Forţele Speciale Black Watch si 'Infectaţii'(Oameni infectaţi cu un virus mutant). În timpul misiunilor el incearcă sa descopere secretele sale din trecut.

Un aspect cheie al lui Prototype este conceptul „ascunde sau distruge”, în care Alex îi consumă pe duşmanii săi şi foloseşte o putere numită shapeshifting. Alex poate consuma organismele pe cele care le-a ucis, ceea ce îi oferă acces la amintirile lor, experienţele lor, precum şi formele lor fizice. Alex poate, de asemenea să se transforme în mai multe forme de specialitate pentru atac, apărare, senzoriale sau superioare.

Principalul personaj este Alex Mercer, care este o formă mutant genetic-shifter în care nu îşi aminteşte trecutul său. El călătoreşte prin New York City în încercarea de a recâştiga o parte din memoriile sale şi de a afla ce sa întâmplat cu el. De asemenea orasul aproape a disparut din cauza unui virus, iar Forţa militară a fost trimisă să remedieze situaţia din oraş. Alex luptă cu aceste grupuri şi caută informaţii despre Proiectul Blackwatch, care crede el că ei sunt de vină de dezastrul din oraş.

Certinte: Windows® XP (with Service Pack 3) and DirectX® 9.0c or (Windows Vista® with Service Pack 2)
Video Card: 256 MB 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX® 9.0c with Shader Model 3 support*
Processor: Pentium(R) Intel Core® 2 Duo 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 3800+ or better
RAM: 1 GB of RAM for Windows ® XP / 2 GB Windows ® Vista systems
Hard Drive Space: 8 GB of uncompressed hard disk space (Plus 500MB for swap file.)
Sound Card: DirectX 9.0 –compliant sound card
DVD-ROM: DVD-ROM

O sa revin cu poze si filmulete din joc.

Machete Auto modificate.DiecastTuning

Vand Pachet PSP+PS2.Pret=700lei,detalii pe pm
strada is offline   Reply With Quote
Old 07-07-10, 13:25   #2
JuST_GiuGiu

Stage 5

JuST_GiuGiu's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Honda]
Default Re: Prototype

L-am jucat eu !Este destul de interesant...l-am terminat demult
Ce ma impresionat ,puterile pe care le are acest personaj
JuST_GiuGiu is offline   Reply With Quote
Old 07-07-10, 14:13   #3
R&C77

Stock

R&C77's Avatar

Default Re: Prototype

am auzit de el de cand a aparut dar nu am vrut sa-l iau.. si l-am vazut acum vreo 2-3 saptamani pe filelist in prima pagina si am zis sa-l iau si eu.. si m-am jucat si e misto....
R&C77 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -