Il am si eu: masini misto, prezentare faina, menu`uri faine (nu vi se pare ca menu`ul la Blur seamana cu cel din Carbon ?) , grafica buna, trasee interesante, power-ups frumoase si efecte care-mi plac (pacat ca multe power ups nu sunt originale, majoritatea luate din alte "joace")
Partea rea: N-ai single race sau quick race, singurele curse sunt cele din career. Ca veni vb de career pot zice ca e destul de naspa, n-are un story, cutscene`uri putine care majortatea iti zic ce urmeaza sau ca ai castigat masina altcuiva, career`ul devine plicti dupa un timp ...
SI ACUM PARTEA CEA MAI NASPA: controlul e naspa, nu zic de masini, ci ca nu pot modifica tastele, sunt 2 tipuri de control alese de ei pe care nu le poti modifica, adica nu accelerezi, franezi etc cu sagetzile, ci cu W S A D, si dupa cum am zis, nu poti modifica asta, trebuie sa joci cu tastele care le-au setat ei
Hai sa zic ca poate e naspa cu tastatura, dar nici cu volanul nu merge, n-are setari pentru el, si nici nu-i poti face ... are doar pentru gamepad de genul celui de la PS2, dar nush pe unde s-ar putea gasi asa ceva