Referitor la SLRR-RO, chiar as vrea sa stiu si eu daca mai are careva de gand ceva cu el sau nu, ca altfel o sa-l sterg, sa nu-i mai port si lui de grija. Ati intrat cativa pe mine, ca vreti, ca nu vreti, dar nimeni nimic. Astept PM de la cei "batrani" de pe aici, cu care am deschis acel site sau cei interesati cu adevarat, nu bagatori de seama...
Ala e ok de facut pentru incepatori in primul rand. Sunt foarte multe intrebari si cereri frecvente, de care ati fi scapat cu un simplu tutorial cu cateva explicatii afisate pe o pagina de acolo sau mod-uri adaugate la download. Exemplu find:cum sa adaugi masini/jante, cum sa ai grafica mai buna sau masinile noi aparute si altecele, care fiecare vine cu expresia "da-mi si mie...".
Deci, SLRR-RO, pentru informatii si download, iar topicul de pe 4tuning, pentru discutii, poze si altele. Ca aici e cu trafic nelimitat, acolo e cam limitat. Poate ca nu ar fi o problema timp de un an de zile acel trafic pe forum, dar dupa un an...
plus ca am intampinat probleme la adaugarea pozelor in forum.
Se poate face si SLRR-RO cap coada ca lumea, dar nu se merita, din moment ce toate conversatiile si toata activitatea se intampla aici. Singura solutie pentru a il tine in viata, este aia pe care am zis-o mai sus, ori il stergem si asta e... desi am observat ca e destul de vizitat, ba chiar m-au intrebat de el si cativa prieteni din Timisoara, care au aflat de el de pe google.