dms 28 - frumoasa rau lada aia pacat ca unii nu stiu ce inseamna cu adevarat tuning
danny125 - super polo abea astept sa il termini mai rpd ca sa il pot testa si eo bafta in continuare
radu_cainamisir - la fel de super si loganul tau incearca sa il faci cu kitu ala de la ghetto tuning daca tot te ai apucat sa ii faci badboy si chestii dastea
quick_silver 2 - frumoasa rau honda da daca o poti urca si tu ca sa o pot lua si eo
revin si eo dupa cateva zile de apsenta cu o silvia
bobi racers- discutia asta s-a mai purat pe aici. Tuing nu inseamna doar bari pana in pamant si cu buza imensa
Esti asa de sigur?
Mai sti cand ai venit pe forum si te-am intrebat "iti place stilul asta de tuning"?(era o masina cu bari pana in pamant)
Raspuns: "da , asa mi-au placut masinile din totdeauna"
Esti asa de sigur?
Mai sti cand ai venit pe forum si te-am intrebat "iti place stilul asta de tuning"?(era o masina cu bari pana in pamant)
Raspuns: "da , asa mi-au placut masinile din totdeauna"
si am zis ca nu imi plac? Imi plac dar sa aiba stil nu puse la intamplare
@radu_cainamisir-Taci ca ma rugam de tine zile intregi sa faci o masina buna..sa se inteleaga calumea...Si cu grafica la fel..cat m-am mai chinuit cu ea...Toti am fost la fel la inceput!
@radu_cainamisir-Taci ca ma rugam de tine zile intregi sa faci o masina buna..sa se inteleaga calumea...Si cu grafica la fel..cat m-am mai chinuit cu ea...Toti am fost la fel la inceput!
ti-am spus sa pui jentile rosi dar tu batman batman
ei bine eu imi anunt retragerea... acea lada a fost ultima mea masina postata!!! si nu din cauza la nimeni eu mi-am zis sa imi anunt retragerea definitiva din forum
dms - tipule , exagerezi! eu zic sa nu pleci , mai inveti ceva cat esti pe-aici..
radu - bestial tipule, dar mai lucreaza te rog frumos la capota, ca nu-mi place cum se imbinaaa merita!
r.equinox - excelent :*