ebone- este foarte frumoasa dar nu cred ca e de racing din cuaza jantelor...mai mult show off combinat uc racing..nush
) frumoasa oricum bv si pozele
crazzy- golful este simpatic dar cum inaltut, iar din skyline nu inteeg prea multe pt ca e o insgura poza si nici aia nu cuprinde tot..mai astept si altele bafta!
equinox- imi place ff mult dar la ultima poza ai bulit grafica cu modificatul pozei si..bun e de drift UNDE-I ELERONUL! ! !???
username- sunt frumusele ambele tale variante dar un lucru lipseste TOBE banuiesc ca iti paraie ca o dacie
)
opportunity- imi place stilul tau si masinile! bv sa o ti tot asa si mai baga cate o poza si din fata
s0rin- este frumoasa dar putin cam inaltuta si se vede urat motorul..fa ceva cu el
equinox- bai..ce sa comentez: masina facuta cu stil...ai respectat aspectul clasic, jantele se potrivesc poze frumose deci felicitari
sorinsidesmokelfs- equinox are deptate... mai dai gamma putin mai mica dar masina este super ok imi place jantele bv
m-am gandit sa va arat la ce lucrez si sa va dati o parere daca o sa va placa cand va ajunge in SLRR, as vrea ca danny si maryus sa zica daca merita sa mai continui adica ma refer la low poly sau asa ceva
BAFTA! ! !