SI DACA TOATA LUMEA O ARDE PE BMW EO NU PUTEAM SA V-A DEZAMAGESC SI SA APAR CU ALTCEVA ASA CA AM SCOS PISICILE LA VEDERE UNDE VAN DE ZI CU ZI SI ALTA CABRIO DE IESIT LIMBAJU!VREI BAN?LA PLIMBARE IN WEEKEND ASTEPT COMENTARII SI BAFTA LA TUNAT BMW
Frumoasa masina , dar la ultima poza cand ai facut motion blur pe pomi trebuia sa ii faci si pe cei care sa vedeau prin geam ... asa se vede ciudat .. si sa nu uitam de roti
meganul e foarte frumos, dar asa cum a zis si s0r1n trebuia sa ai grija cu ce se vede prin geam si pare ciudat faptul ca in masina nu e nimini dar ea merge...mrg conteaza felul in care arata deci bv
salut la toti am revenit si eu cu un golf 4 r32 si cu putine modificare... scuzati ca nu am mai postat dar vremea asta cu liceu mi`a oprit timpu de a mai modifica masini in slrr si ce sa mai intamplat pe aici frumoase masini din ultimile pagini
salut la toti am revenit si eu cu un golf 4 r32 si cu putine modificare... scuzati ca nu am mai postat dar vremea asta cu liceu mi`a oprit timpu de a mai modifica masini in slrr si ce sa mai intamplat pe aici frumoase masini din ultimile pagini
interesant dar daca nu ma insel rotile pe fata stau cam \ /