Quote:
Originally Posted by spiritualDARY2
ReMMyThEDeMoN- noi intelegem ca tie iti plac cele tunate la maxim ..
Si la radu_cainamisir si UserName tot asa le faceau PRIMELE ..
Dar dupa si`au dat seama ca nimeni nu le apreciaza si nici nu ai ce sa apreciezi..la asa tuning
Daca vrei sa sti noi toti cand iti vedem masinile avem in gand .. RICE
Si cei de la 4tuning fac misto de cei care fac masini ca tine . daca ai vazut dacia aceea super tunata care a fost pe prima pagina .. si tot acolo pe prima pagina nu vezi masini cu praguri pana in pamant.. si chiar daca is pana in pamant is facute cu stil si place la lume NU mi`o lua in nume de rau te rog frumos . doar ti`am zis .. pentru ca la 18 ani ar trebui sa sti ..incearca sa faci ceva cu grafica, o sa se vada piesele mult mai bn ..si chiar o sa arete altcumva.... si stiu ca le faci in 5 minute masinile..
PS : SCUZE De Off dar sper sa ia aminte si cei noi veniti , ca parca mai sunt si altii . dar ma rog ..
SCUZE si de greselile de ortografie dar ma grabesc .. sorry again ..
|
Inainte de slrr am jucat nfs u2 si acolo imi ieseau mult mai bine masinile. Am incercat sa le fac si in slrr la fel dar nu prea mi-a iesit... Decat un focus mi-a iesit bine.
Cu grafica nu am ce sa fac ca am bagat prea multe moduri si merge greu jocul plus ca e windowsul praf.
Si masinile le fac cam in 10-15 min. Ca dupa le scot pe pista si o sa arate mai rau decat la cumparare
O sa incerc totusi sa fac masini pe stilul asta nou chiar daca nu prea imi place
Quote:
Originally Posted by danny125
|
Asta chiar imi place