PC Games Totul despre jocurile pe calculator |
01-10-10, 23:08
|
|
 Stage 5
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
auziti si eu am postat acelasi model de mustang pe pagina 151 insotit de un golf 1 la mine dc nu va dati cu parerea?
|
|
|
01-10-10, 23:31
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
shelby-ul il gasesti pe gom sau pe vstanced.
|
|
|
02-10-10, 00:06
|
|
 Stage 5
|
mai bine taceai !.. app la tine vw asta nu sta cam ridicat de fund ? ca la mine orice iasi face sta ridicat de fund si topaie
|
|
|
02-10-10, 00:16
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Choby
mai bine taceai !.. app la tine vw asta nu sta cam ridicat de fund ? ca la mine orice iasi face sta ridicat de fund si topaie
|
nu am probleme cu el. doar reflexia e de toata jena...
|
|
|
02-10-10, 13:21
|
|
 Stage 5
|
M`am uitat un pic pe topicul celalat care nu era V2 si incep sa rad ca intra acolo un Nob si cere si cere....si unii ii dau si ii dau si dupa zice .. "am scris in paginile anterioare..dar de ce sa te obosesti"...bietu om are de citit peste 400 de pagini ca sa gaseasca ce altii i putea da in 2 minute ... sper ca nu sunt si aici oameni asemanatori...pentru ca trebuie sa ne ajutam unul pe celalalt(!!Parca!!) SCUZE DE OFF ! SCUZE DE OFF ! SCUZE DE OFF !
02-10-10, 15:28
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Choby
|
O.o de ce? >> mai bine taceam << 
pentru asta era threadul nu?
interesant..
|
|
|
02-10-10, 15:53
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by spiritualDARY2
M`am uitat un pic pe topicul celalat care nu era V2 si incep sa rad ca intra acolo un Nob si cere si cere....si unii ii dau si ii dau si dupa zice .. "am scris in paginile anterioare..dar de ce sa te obosesti"...bietu om are de citit peste 400 de pagini ca sa gaseasca ce altii i putea da in 2 minute ... sper ca nu sunt si aici oameni asemanatori...pentru ca trebuie sa ne ajutam unul pe celalalt(!!Parca!!) SCUZE DE OFF ! SCUZE DE OFF ! SCUZE DE OFF !
|
Nu omule, ideea e alta... :P Vrei ceva, te pui frumos si cauti cat de cat. Asa toti cer mura-n gura si altii se intereseaza ca fraierii pentru jocul asta.
|
|
|
02-10-10, 17:24
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by Andu_RacE
Nu omule, ideea e alta... :P Vrei ceva, te pui frumos si cauti cat de cat. Asa toti cer mura-n gura si altii se intereseaza ca fraierii pentru jocul asta.
|
Daca ar gandi la fel cei care modeleaza si lanseaza modurile respectiv masinile add-on , te-ai juca cu puta-n praf in SLRR.
Lasa atitudinea asta ca nu ajungi nicaieri , daca nu vrei sa ajuti nu raspunzi la requesturi , dar macar lasa-i pe cei cu bun simt sa-si faca treaba.
Last edited by Oxide; 02-10-10 at 19:07.
|
|
|
02-10-10, 20:25
|
|
 Stage 4
|
uite... imi cer scuze, dar chiar am cautat... am descarcat multe, dar pe asta nu l'am vazut pe nicaieri.. era versiunea cu stopurile spate drepte fara colt "rotunjit"...
app de asta...
chiar am o intrebare..
in 2.2.1, in meniu, pe background e un vid. si ma gandeam sa il schimb cu altul..
am schimbat numele cu cel din joc
dar, tot nu il ia, ma gandeam ca nu e aceeasi extensie, dar l'am convertit, si tot degeaba.. 
aveti vreo idee?
o sa pun si un print daca nu am explicat bine..
|
|
|
02-10-10, 23:03
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by bogdaN.13
uite... imi cer scuze, dar chiar am cautat... am descarcat multe, dar pe asta nu l'am vazut pe nicaieri.. era versiunea cu stopurile spate drepte fara colt "rotunjit"...
app de asta...
chiar am o intrebare..
in 2.2.1, in meniu, pe background e un vid. si ma gandeam sa il schimb cu altul..
am schimbat numele cu cel din joc
dar, tot nu il ia, ma gandeam ca nu e aceeasi extensie, dar l'am convertit, si tot degeaba.. 
aveti vreo idee?
o sa pun si un print daca nu am explicat bine..
|
am un Jeep Wrangler, distrus in garaj:
|
|
|
03-10-10, 15:03
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Ceva pareri legate de motoarele Renot... :-/
|
|
|
03-10-10, 16:27
|
|
 Stage 5
|
motoare renot /  da si mie sa vad !
|
|
|
03-10-10, 16:56
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Oxide
Daca ar gandi la fel cei care modeleaza si lanseaza modurile respectiv masinile add-on , te-ai juca cu puta-n praf in SLRR.
Lasa atitudinea asta ca nu ajungi nicaieri , daca nu vrei sa ajuti nu raspunzi la requesturi , dar macar lasa-i pe cei cu bun simt sa-si faca treaba. 
|
Nu omule, nu e vorba de bunul meu simt, ci de bunul simt al celor care mereu asteapta sa primeasca si se folosesc de bunatatea altora.  Sunt o multime de site-uri care au sectiunea download facuta pe sectiuni, masini-marcile masinilor, mapele, bunatatile jocului si toate alea...poti gasii ceea ce cauti in 2-3 minute de navigat pe site.
Si chiar nu ma simt in ceea ce ai zis, pentru ca de fiecare data cand mi-a cerut careva ajutorul, l-am ajutat cu cea mai mare placere si i-am explicat ce sa faca, dar de la a cere unele chestii si de a fi bun cu toata lumea, deja se ajunge la nesimtire si la a fi luat de prost.
Scuze off-ul Oxide
|
|
|
03-10-10, 17:36
|
|
Hyundai Driver
 Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
|
|
|
03-10-10, 18:34
|
|
 Stage 5
|
capa miai furat stilul si culoareaa ! >:P  plagiatorule !
|
|
|
|
|