Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > PC Games - HARDWARE - Console > PC Games

PC Games Totul despre jocurile pe calculator

Reply

Thread Tools
Old 27-07-10, 14:46   #1876
StrictGamer

Stage 2

StrictGamer's Avatar

Default Re: Street Legal Racing - Redline v2

din pacate nu mai pot edita postul anterior, asa ca sunt nevoit sa fac double post.imi cer scuze.
intrebarea mea este:stiti vreun nissan 350z?am gasit unu' dar nu era pentru 2.3.0.
ms.
StrictGamer is offline   Reply With Quote
Old 27-07-10, 15:38   #1877
Andu_RacE
Dacia Driver

Stage 5

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Auzi tinere....limba romana o stii? Ai invatat la scoala asa ceva?
Scuze omule, dar eu unul n-am inteles nimic din aceste postari ale tale.
Andu_RacE is offline   Reply With Quote
Old 27-07-10, 15:57   #1878
StrictGamer

Stage 2

StrictGamer's Avatar

Quote:
Originally Posted by Andu_RacE View Post
Auzi tinere....limba romana o stii? Ai invatat la scoala asa ceva?
Scuze omule, dar eu unul n-am inteles nimic din aceste postari ale tale.
bai...eu nu stiu ce sa mai zic..din punct de vedere gramatical e ok nu?
restul..eu scriu bine da ,mai invata si tu sa citesti.si mai usor ca nu esti pe maidan si cateva postari in plus nu te fac domn.
uite un motto care nu credeam ca il voi folosi:¨Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile¨
PS:am citit topicul asta si am vazut ca tot tu veneai cu fundul inainte. ex: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.../page-107.html

Last edited by StrictGamer; 27-07-10 at 16:02.
Old 27-07-10, 16:02   #1879
CraZzy_K1D

Stage 5

CraZzy_K1D's Avatar

cozmin23 - til uploadez mai tarziu vezi ca nu are masini (cars>racers)
StrictGamer - nu poti sa spui direct ce problema ai ca eu nu inteleg nimic din ce ai spus tu acolo . te-as sfatui sa il descarci si tu ai acolo aproape tot ce vrei si ca sa indrepti camberul trebuie doar sa pui : gsm running gear sau mrsir running gear (te sfatuiesc sa il folosesti pe asta pentru ca la gsm running gear ies rotile prea inafara si discu de frana si se vede naspa)si ca sa o setezi dai click pe ea si o sa apara o chestie te descurci tu de acolo!! , o sa iti mearga si nissan 350z ; acum
daca aveti rabdare o sa il uploadez dar se uplodeaza foarte greu
ALL - marius a luat ban si GTR-X-ITE a terminat camaroul http://www.street-legal-mods.com/page-1283.xml

Last edited by CraZzy_K1D; 27-07-10 at 16:05.
CraZzy_K1D is offline   Reply With Quote
Old 27-07-10, 16:04   #1880
Andu_RacE
Dacia Driver

Stage 5

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by StrictGamer View Post
am niste probleme cu bmw' si vreau sa vad daca se pot rezolva.rosu:cred ca se pot
verde:e normal ?
roz:nu cred ca se pot rezolva.
acum va rog sa va dati cu parerea
Acel motto chiar ca ti se potriveste foarte bine.
Explica-ne si noua, ce ai vrut sa zici aici?
Alea se pot, alea nu se pot...ce sa se poata si ce sa nu se poata? Fi mai explicit si nu mai sarii atat de cur in sus ca nu are rost.
Old 27-07-10, 16:04   #1881
StrictGamer

Stage 2

StrictGamer's Avatar

Quote:
Originally Posted by CraZzy_K1D View Post
StrictGamer - nu poti sa spui direct ce problema ai ca eu nu inteleg nimic din ce ai spus tu acolo . te-as sfatui sa il descarci si tu ai acolo aproape tot ce vrei si ca sa indrepti camberul trebuie doar sa pui : gsm running gear sau mrsir running gear (te sfatuiesc sa il folosesti pe asta pentru ca la gsm running gear ies rotile prea inafara si discu de frana si se vede naspa)si ca sa o setezi dai click pe ea si o sa apara o chestie te descurci tu de acolo!! , o sa iti mearga si nissan 350z ; acum
pai tu ce versiune ai?

bai andu da' tu esti bolovan rau..no offense
intelegi asta ma?intelegi?sau iti fac un tutorial video?

bai andule aia cu rosu se poate rezolva?glitchurile,roata aia ma!!1tu o vezi in regula?
aia cu verde:e ok roata sau mi-se pare mie ca are ceva? asemenea celei din spate
roz: ceva patch pentru grafica aia?adica apar pixeli aiurea...
mda lasa ca am aflat raspunsurile de pe gom oricum ms k1d
ciuad aspectul asta al oamenilor...ii ataca pe aia destepti crezand ca sunt prosti si nu se uita in oglinda...

Last edited by StrictGamer; 27-07-10 at 16:10.
Old 27-07-10, 16:10   #1882
CraZzy_K1D

Stage 5

CraZzy_K1D's Avatar

le2mwm si nu stiu ce are hardu de se incinge si PoC se restarteaza) si imi anuleaza upload-urile
Old 27-07-10, 16:12   #1883
Cypos

Stage 5

Cypos's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Acel motto chiar ca ti se potriveste foarte bine.
Explica-ne si noua, ce ai vrut sa zici aici?
Alea se pot, alea nu se pot...ce sa se poata si ce sa nu se poata? Fi mai explicit si nu mai sarii atat de cur in sus ca nu are rost.

Hai mah ce draq, nu intelegi?
rosu:cred ca se pot
verde
roz:nu cred ca se pot
Acu e clar da?

Cum vine unul nou pe forum, cum se incepe cate o cearta
Old 27-07-10, 16:31   #1884
StrictGamer

Stage 2

StrictGamer's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cypos View Post

Hai mah ce draq, nu intelegi?
rosu:cred ca se pot
verde
roz:nu cred ca se pot
Acu e clar da?

Cum vine unul nou pe forum, cum se incepe cate o cearta
watch ma' sig
ma rog eu nu am vrut sa incep cearta asta, pentru ca nu sunt genul.
daca as veni la tine si as zice:bai copile mai treci pe la scoala!!!tu nu inveti limba romana?ce inseamna acu?esi prost, distrus, s.a.m.d. ti-ar conveni?
ps:normal ca incepe cate-o cearta ca andu trebuie sa le arate tuturor ca e masculul dominant din haita lu' papuc.

Last edited by StrictGamer; 27-07-10 at 16:36.
Old 27-07-10, 16:53   #1885
Andu_RacE
Dacia Driver

Stage 5

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Ce tare esti bai nene...
Probabil nu ai observat ironia celorlati, care nici eu n-au inteles ce rahat ai mancat tu acolo. Incearca sa incetezi, ca nu te-a bagat nimeni in seama aiurea...Repede te dai tu cocos sa areti tuturor cum "mi-ai zis-o" mie, pacat ca nu ma intereseaza de prostiile tale.
Si apropo, incearca sa lasi textele alea de taran obosit, ok? Ma refer strict la "ma", "ba" etc
Inteleg ca te ataci cand te corecteaza cineva si vrei sa areti ca esti deasupra tututor, dar ia-o mai usor.... demonstreaza asta prin fapte, nu prin vorbe.
Old 27-07-10, 17:00   #1886
..::AnDy007::..

Stage 5

..::AnDy007::..'s Avatar

altundeva nu va puteti certa?numai pe topicul asta?...terminati mai....si apropo,de ce a luat marius ban...woot?!
ontopic:am luat alea de pe gom si leam pus da' acum parca se vede in ceata...e ok asa?

..::AnDy007::.. is offline   Reply With Quote
Old 27-07-10, 17:19   #1887
StrictGamer

Stage 2

StrictGamer's Avatar

Quote:
Ce tare esti bai nene...
Probabil nu ai observat ironia celorlati, care nici eu n-au inteles ce rahat ai mancat tu acolo. Incearca sa incetezi, ca nu te-a bagat nimeni in seama aiurea...Repede te dai tu cocos sa areti tuturor cum "mi-ai zis-o" mie, pacat ca nu ma intereseaza de prostiile tale.
Si apropo, incearca sa lasi textele alea de taran obosit, ok? Ma refer strict la "ma", "ba" etc
Inteleg ca te ataci cand te corecteaza cineva si vrei sa areti ca esti deasupra tututor, dar ia-o mai usor.... demonstreaza asta prin fapte, nu prin vorbe.
ai de capu' meu.....mai tu esti in plop si plopu'n aer..... da nu are rost!!!eu ce ii ziceam lui cypos?"ii explicam" ca degeaba se baga in seama cand mai bine se gandeste el cum ar proceda...da tu esti primitiv rau ma!!!zici ca toata viata ai mancat supa de pe jos cu furculita....doamne mare e gradina ta si multi sar gradul....
ps:eu sunt de la oras, zimi ce inseamna "eu n-au inteles?" e ceva neologism?"areti"ce e? astea's armele tale contra cunstintelor mele in limba materna?tu esti copil care traieste din mila vecinilor ma...smecher cu 2 de sm, care nu are nici un corn in burta.
-------------------------------------------------------------------------

si-a stricat toata munca pe chevroletu'l acela cand a pus bumperul ala in fata.

Last edited by StrictGamer; 27-07-10 at 17:28.
Old 27-07-10, 18:03   #1888
CraZzy_K1D

Stage 5

CraZzy_K1D's Avatar

gataaaaaaaaaaaaaaaaa aolo terminati ma
Old 27-07-10, 18:15   #1889
StrictGamer

Stage 2

StrictGamer's Avatar

primul meu proiect "airbrush"........esuat.nu merge airbrushu pe acel bmw ,dar vad ca merge pe masinile pe care le are jocul incorporate.pe asta daca faceam o liniuta pe capota se vedea si pe usa ) asa ca din ochiul lui Ra am facut un ochi nashpa....here:
ps:stiu it "saks"

ok man eu termin se pare ca nu ajungem nicaieri cu cearta asta....si scuze andu pentru ce am zis.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sdsadsa.PNG
Views:	72
Size:	231.8 KB
ID:	1585051  

Last edited by StrictGamer; 27-07-10 at 18:18.
Old 27-07-10, 18:31   #1890
Andu_RacE
Dacia Driver

Stage 5

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Ma corectez special pentru tine, sunt doua litere pe care nu ai reusit sa le citesti si sa intelegi ce am scris. Tu ai facut 5 propozitii si nu le-a inteles nimeni, dar ma rog. Ii bine ca esti de la oras... Deci, eu-ei; areti-arati.

Cat despre acele imprimari care spui ca se pun pe toata masina. Cand faci un pj, incearca sa-l faci pe bucati.
Gen, lucrezi la capota... scoate restul pieselor de pe masina si lasa doar caroseria cu capota. Ai terminat cu capota, scoti capota si pui usa si tot asa.
Sunt unele masini in care nu se vad bine acele decaluri, atat pe componentele masinii cat si pe caroserie...asta e jocul si trebuie sa ne multumim cu ce avem.
- Copyright 2025 4Tuning -